Εικόνες βανδαλισμού -ξανά- στον Μαγγανίτη Ικαρίας

ΙΚΑΡΙΑ: Σε συνέχεια του ρεπορτάζ που είχαμε δημοσιεύσει πριν από δύο μήνες, νέες εικόνες βανδαλισμού έρχονται στη δημοσιότητα, αυτή τη φορά υπογράφοντας ως ”Μαύρες Τσουκνίδες”

Οι άγνωστοι δράστες σημείωσαν αυτές τις ”εικαστικές” παρεμβάσεις τα ξημερώματα της 29ης Δεκεμβρίου με μαύρο σπρέι σε οικία, μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου ”Καβάκι” που είναι πάνω στον κεντρικό δρόμο του χωριού.
Όπως δήλωσαν κάτοικοι του Μαγγανίτη στην Ικαριακή Ραδιοφωνία ”Τέτοιου είδους ενέργειες δεν περνούν απαρατήρητες από την κοινωνία του νησιού, και ειδικά από την μικρή κοινωνία του χωριού μας που είναι ανάστατη και ζητάει διαλεύκανση ώστε να εντοπιστούν οι παραβάτες και να σταματήσουν αυτά τα φαινόμενα”.
Οι ενέργειες δημόσιου εκφοβισμού σε συνανθρώπους μας και προσβολής της προσωπικότητας και ιδιοκτησίας του είναι σοβαρές αξιόποινες πράξεις που έχουν νομικές κυρώσεις και είναι άξιο απορίας για το ότι δρουν ανενόχλητοι και κατ’επανάληψη.
Όπως ενημερωθήκαμε έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες καταγγελίες στις αρμόδιες υπηρεσίες, οι οποίοι δηλώνουν αισιόδοξοι πως θα βρεθούν οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί.

Latest..

Λήμνος :Με μεγάλη προσέλευση ολοκληρώθηκε η εθελοντική αιμοδοσία .Τριακόσια και πλέον άτομα έδωσαν αίμα!(βιντεο+φωτο)

ΛΗΜΝΟΣ: Με μεγάλη προσέλευση ολοκληρώθηκε το 3ήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ο πολυπληθής σύλλογος αιμοδοτών Λήμνου. Η προσέλευση κατά το τριήμερο … [Read More...]

Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ η ρύθμιση “Διαχείρισης πλεονάζουσας αλιευτικής ικανότητας” για την αύξηση χωρητικότητας και ιπποδύναμης στα αλιευτικά σκάφη.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]

Αντί αποχαιρετισμού στην Σοφία μας

ΙΚΑΡΙΑ: Όλοι εμείς που συνεργαστήκαμε, γνωρίσαμε και βάλαμε στην καρδιά μας την Σοφία Σιδηροπούλου είμαστε ακόμα συγκλονισμένοι από την τραγική της απώλεια την τελευταία ημέρα του … [Read More...]

Συμμετοχή Περιφερειάρχη στο 3 ο Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα: «Διοίκηση, Οργάνωση και Ανάπτυξη Λιμένων»

ΛΕΣΒΟΣ: Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης συμμετείχε σήμερα 01.04.2023 ως μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής στο 3ο Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα: … [Read More...]