Εκλογές Περιφέρειας Β.Αιγαίου: Πρόταση συνεργασίας αριστερών παρατάξεων προτείνει ο “Άλλος δρόμος”

ΙΚΑΡΙΑ: Εντονο προεκλογικό άρωμα είχε η συνέντευξη που παραχώρησε ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Άλλου Δρόμου», Στράτος Γεωργούλας, καθηγητής και αν. πρόεδρος του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, καλεσμένος στο ραδιόφωνο του «Ν».
Ο Στράτος Γεωργούλας απηύθυνε πρόταση συνεργασίας στους επικεφαλής αριστερών παρατάξεων και συγκεκριμένα στην Ανταρσία στο Αιγαίο και στη Λαϊκή Συσπείρωση για κοινή κάθοδο στις περιφερειακές εκλογές. Μάλιστα τόνισε ότι με την Ανταρσία στο Αιγαίο από κοινού έχουν καταψηφίσει τις προτάσεις της νυν περιφερειακής Αρχής, για την οποία ασκεί κριτική επισημαίνοντας ότι δεν είναι θέμα προσώπων αλλά της λαθεμένης πολιτικής που ασκεί.
Το πλαίσιο που θέτει ο «Άλλος Δρόμος» για την κοινή κάθοδο είναι η κατάργηση των θεσμικών πλαισιών που περιορίζουν τη δημοκρατική λειτουργία της Περιφέρειας, του Κλεισθένη και του Καλλικράτη και τις μνημονιακές ρυθμίσεις, τη ρήξη με τη συστημική λογική και τον πόλεμο στη διαφθορά.
Ανέφερε ότη καταψήφιση της τουριστικής προβολής από το συμβούλιο και στη συνέχεια η υπερψήφισή του από την Οικονομική Επιτροπή κατάργησε επί της ουσίας τη δημοκρατική λειτουργία του οργάνου. Παράλληλα ανέφερε ότι με τις ίδιες πολιτικές που ακολουθούνται τα τελευταία χρόνια φτωχοποιείται όλο και περισσότερο η κοινωνία και ότι «αυτό που έρχεται είναι τρομακτικό».

Latest..

Πέτρος Φιλιππίδης: Ποινή κάθειρξης οκτώ ετών για τις δύο απόπειρες βιασμού – Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

ΛΗΜΝΟΣ: Ποινή κάθειρξης κατά συγχώνευση οκτώ ετών επιβλήθηκε ομόφωνα από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στον Πέτρο Φιλιππίδη, για τις δύο απόπειρες βιασμού.  Το … [Read More...]

ΕΡΙΞΑΝ ΦΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

ΧΙΟΣ : Σύμφωνα με καταγγελία που λάβαμε ασυνείδητος υπάνθρωπος έχει ρίξει φόλες στην ευρύτερη περιοχή του Ρυζαρίου. Ήδη έχουν βρει φρικτό θάνατο δύο γάτες.   … [Read More...]

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καλύμνου Νίκος Φανιός ευχαριστεί το Νικόλαο Καλουρής για την κάλυψη των εξόδων επισκευής της πρόσοψης του κτρίου(video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Το πρώτο στάδιο της συντήρησης της πρόσοψης του Νοσοκομείου Καλύμνου ολοκληρώθηκε με την επισκευή, τον εξωραϊσμό και την πιστοποίηση στατικότητας του … [Read More...]