ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΦΟΒΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΤΗ Ν.Δ. ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ – ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ – Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΧΙΟ

ΧΙΟΣ :
Το κόμμα «Έλληνες» που έχει ιδρύσει μέσα από τη φυλακή ο πρώην βουλευτής και ηγετικό στέλεχος της Χρυσής Αυγής φαίνεται ότι προκαλεί εκλογικό φόβο στη Νέα Δημοκρατία στη μεγάλη μάχη που δίνει για την αυτοδυναμία.

Τα ποσοστά του εν λόγω κόμματος σε δημοσκοπήσεις που έχουν γίνει δείχνουν ότι είναι ψηλά και ότι μπορεί να εισέρθει στην βουλή. Μάλιστα σε μέτρηση για την περιφέρεια Πελοποννήσου λαμβάνει 7,6%, ενώ τα στελέχη του ισχυρίζονται ότι έχουν στη διάθεσή τους μετρήσεις που δείχνουν ότι μπορούν να πιάσουν ένα ποσοστό μεταξύ του 9-10%.

Η Ν.Δ. και μάλιστα ο ίδιος ο Πρωθυπουργός ανακοίνωσαν ότι θα λάβουν νομοθετική πρωτοβουλία για να αποτραπεί το ενδεχόμενο ότι θα εισέρθει στη βουλή ο Κασιδιάρης και το κόμμα του. Προφανώς τα δημοσκοπικά ποσοστά του κόμματος Κασιδιάρη φαίνεται ότι λαμβάνονται σοβαρά, αφού όταν το ίδρυσε κανείς δεν ασχολήθηκε μαζί του και τότε δεν υπήρξε καμία δήλωση και ενέργεια για νομοθετική πρωτοβουλία. Επιπρόσθετα ο κ. Κασιδιάρης για μεγάλο διάστημα παρέμενε ανενόχλητος και μέσα από τις φυλακές συμμετείχε δια τηλεφώνου ακόμη και σε πολιτικές συγκεντρώσεις του κόμματός του.

Τα στελέχη του Κόμματος και ο ίδιος ο Κασιδιάρης σε διάγγελμά του μέσα από τη φυλακή στρέφονται κατά της Κυβέρνησης και παραλληλίζουν την ενέργεια αυτή της Ν.Δ. με τις ενέργειες του Ερντογάν για τον Ιμάμογλου και το Κόμμα των Κούρδων που έχει φυλακιστεί ο ηγέτης του.

Η κατάσταση στη Χίο για το Εθνικό Κόμμα «Έλληνες»
Υπεύθυνος πολιτικά για τη Χίο φαίνεται ότι είναι ο Αντισυνταγματάρχης (ε.α.), Χαράλαμπος Γιώτης ο οποίος έχει αναλάβει και την πρωτοβουλία συγκρότησης ψηφοδελτίου. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση και οτιδήποτε γίνεται γνωστό προέρχεται από το ρεπορτάζ.

Η κατάσταση στη Χίο αναμένεται να είναι δύσκολη εκλογικά για το Κόμμα Κασιδιάρη, καθώς ο Γ. Γιαννουλάκης παραμένει στην Χ.Α., ενώ μεγάλη διείσδυση στο νησί έχει ο Γ. Λάγος που δεν συντάσσεται με τον Η. Κασιδιάρη. Ρεπορτάζ θέλουν τον εκ Λαγκάδας καταγόμενο πρώην Βουλευτή της Χ.Α., Α. Γρέγο να έχει ενταχθεί στο Εθνικό Κόμμα Έλληνες.

Latest..

Δηλώσεις Κρασώνη

ΣΑΜΟΣ: Δηλώσεις του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Futsal Κρασώνη, μετά από τον αγωνα με την Σάμος Futsal 5-5 στη ΣάμοSamosSport.gr … [Read More...]

Από τη συνάντηση του ΓΓ Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Μ.Κουτουλάκη με τον Έπαρχο ΠΕ Καλύμνου Μ.Μουσελλή (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Στην Κάλυμνο ήλθε σήμερα Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023,το πρωί, ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής του ΥΝΑΝΠ Μανώλης Κουτουλάκης, προκειμένου να … [Read More...]