ΕΚΤΑΚΤΟ – Συναγερμός στο Ίδρυμα Αγιάσου «Η ΘΕΟΜΗΤΩΡ» – Ένα τρόφιμος στην εντατική του Νοσοκομείου

ΛΕΣΒΟΣ:

Ένας τρόφιμος του Ιδρύματος Θεομήτωρ από την Αγιάσο εισήχθη με ειλεό στο νοσοκομείο Μυτιλήνης και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες  νοσηλεύεται στην Εντατική σε σοβαρή κατάσταση.
Η συμπτωματολογία του συγκεκριμένου ασθενούς – όπως αναφέρει η εφημερίδα “Τα ΝΕΑ της Λέσβου” – ίσως να μην είναι άσχετη με περιστατικά διάρροιας που καταγράφηκαν σήμερα το πρωί σε 10 περίπου τροφίμους του Ιδρύματος για τα οποία διερευνάται αν οφείλονται σε γαστρεντερίτιδα ή σε τροφική δηλητηρίαση.
Αυτή την ώρα  οι τρόφιμοι φέρονται να έχουν ξεπεράσει το πρόβλημα και ήδη υποβάλλονται στις προβλεπόμενες εξετάσεις από το ιατρικό προσωπικό.
Κοντά στο προσωπικό και στους τροφίμους βρίσκεται ο διοικητής του Ιδρύματος Δημήτρης Παραδέλλης ο οποίος σε ερώτηση του Στρατή Σαμιώτη/ εφημερίδα “Τα ΝΕΑ της Λέσβου” για το αν αυτά τα περιστατικά ενδέχεται να οφείλονται σε τροφική δηλητηρίαση ή σε γαστρεντερίτιδα υπογράμμισε ότι η σίτιση των τροφίμων γίνεται με ευθύνη του Ιδρύματος και κάτω από υποδειγματικές συνθήκες, όπως όμως ανέφερε, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί ακόμα  και όλα τα ενδεχόμενα διερευνώνται από πλευράς διοίκησης.
Στρατής Σαμιώτης / Τα ΝΕΑ της Λέσβου 
Αναλυτικό ρεπορτάζ στην αυριανή έκδοση της εφημερίδας. 

Latest..

Η Αλία Ίσσα φιλοδοξεί να γίνει η πρώτη γυναίκα που θα συμμετάσχει στην Παραολυμπιακή Ομάδα Προσφύγων

ΛΕΣΒΟΣ: Για τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες εστιάζει το μήνυμά της στη δύναμη της ένταξης σε τρεις τομείς: την υγεία, την … [Read More...]

Κοφινάς- Σήφι τιμά το 1821

ΧΙΟΣ : Μια επετειακή τοιχογραφία, σχετική με την επανάσταση του 1821, θα παρουσιάσει την Κυριακή στις 6.30 μ.μ. ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σίφι- Κοφινά.Πρόκειται για … [Read More...]