ΕΛΜΕ Ικαρίας-Φούρνων: Καταγγελία κρατικής βίας και καταστολής

ΙΚΑΡΙΑ:

ikariaki.gr

17 Νοεμβρίου 2020
Εκπαίδευση, Πολιτική

Teachers protest against the new teacher recruitment system announced by Education Minister Costas Gavroglou and demanding massive and permanent appointments, Athens, Greece on January 11, 2019. / Διαμαρτυρία εκπαιδευτικών ενάντια στο νέο σύστημα προσλήψεων εκπαιδευτικών που ανακοινώθηκε από τον υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου και ζητώντας μαζικούς και μόνιμους διορισμούς, Αθήνα, 11 Ιανουαρίου, 2019.
Θέμα: «Καταγγελία της κρατικής βίας και καταστολής»
Το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Ικαρίας – Φούρνων χαιρετίζει τις συνεχείς προσπάθειες εκατοντάδων δημοκρατών πολιτών, φορέων, συλλογικοτήτων και κομμάτων να πραγματοποιήσουν και εφέτος πορεία τιμής και μνήμης για τη 47η επέτειο του Πολυτεχνείου. Καταγγέλλει την απαγόρευση και την καταστολή όλων αυτών από τις αστυνομικές δυνάμεις, με ζήλο που θυμίζει ζοφερές εποχές. Καταδικάζει παράλληλα με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την βίαιη καταστολή με χημικά και «αύρες» της συγκέντρωσης μελών της ΚΝΕ στα Προπύλαια καθώς και του προπηλακισμού και της σύλληψης βουλευτών του ΚΚΕ. Απαιτεί να αποσυρθούν άμεσα οι κατηγορίες και να αφεθούν ελεύθεροι οι συλληφθέντες.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                 Ο Γ. Γραμματέας
Δάμαλος Χρήστος             Φαλιέρος Δημήτρης

Check Also

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΙΚΑΡΙΑΣ Ανακοίνωση Άγιος Κήρυκος, 16/11/2020 Πέρα από την πρωτοφανή σκληρότητα και καταστολή, …

Latest..