ΕΜ. ΦΡΑΓΚΟΣ: ΛΑΘΡΟΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΟΥ… ΠΛΕΚΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΙΚΑ ΤΗΣ!

ΧΙΟΣ :
Ο Χιώτης Ευρωβουλευτής της Ελληνικής Λύσης και μέλος της πολιτικής ομάδας του ECR, Εμμανουήλ Φράγκος «Φραγκούλης», με ομιλία του στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο την Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023, αναφέρθηκε ακόμα μία φορά στο ζήτημα της λαθροδιακίνησης μεταναστών.

Συγκεκριμένα, ο Εμμανουήλ Φράγκος τόνισε ότι η λαθρομετανάστευση πραγματοποιείται μεθοδευμένα και διατεταγμένα. Όταν η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ, λίγο πριν την ανακοίνωση της απόφασης του ελληνικού δικαστηρίου, παρεμβαίνει, ώστε να αποσυρθούν οι κατηγορίες των 24 εργαζομένων σε ΜΚΟ στη Λέσβο, οι οποίοι συνελήφθησαν για κατασκοπεία, πλαστογραφεία και παράνομη ακρόαση ραδιοσυχνοτήτων για να ενημερώνουν τους Τούρκους λαθροδιακινητές για τη θέση των πλοίων του Ελληνικού Λιμενικού, είναι ακόμα μία απόδειξη πως το σχέδιο είναι οργανωμένο. Η υποτίμηση και η προσπάθεια διάβρωσης των θεσμών μας, του κράτους δικαίου και της εθνικής μας ακεραιότητας έρχονται να συμπληρώσουν το πλάνο αντικατάστασης του Ελληνικού Έθνους.

Τα μεγάλα συμφέροντα εκμετάλλευσης της ανθρώπινης δυστυχίας με τις ΜΚΟ είναι εχθροί της Πατρίδας μας. Έχει έρθει η ώρα κάποιοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να σταματήσουν να… πλέκουν!

* Μπορείτε να διαβάσετε το κείμενο της ομιλίας του Ευρωβουλευτή, όπως ακολουθεί. Επιπλέον, επισυνάπτεται μαγνητοσκοπημένη εδώ η ομιλία του Ευρωβουλευτή.

Το κείμενο της ομιλίας του κυρίου Εμμανουήλ Φράγκου «Φραγκούλη» στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (18.01.2023)
 
«Σας ευχαριστώ πολύ, κύριε Πρόεδρε.
Μιλάμε για ένα οργανωμένο σχέδιο συκοφάντησης των θεσμών μας, διάβρωσης των κρατών μας και, τελικά, αντικατάστασης των εθνών μας.
Θα έπρεπε να ντρέπονται οι κατήγοροι του Ελληνικού Λιμενικού και θα πρέπει να ερευνηθούν! Και περισσότερο, θα πρέπει να ερευνηθούν οι σπόνσορές τους!
24 εργαζόμενοι σε ΜΚΟ στη Λέσβο συνελήφθησαν για κατασκοπεία, πλαστογραφεία και παράνομη ακρόαση ραδιοσυχνοτήτων ώστε να ενημερώνουν τους Τούρκους λαθροδιακινητές για τη θέση των πλοίων του Ελληνικού Λιμενικού.
Λίγο πριν την ανακοίνωση της απόφασης του ελληνικού δικαστηρίου, υπήρξε παρέμβαση της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, ζητώντας να αποσυρθούν οι κατηγορίες. Μιλάμε για σύσταση και υποστήριξη εγκληματικής οργάνωσης, λαθροδιακίνηση και απάτη.
Οι ΜΚΟ προσπαθούν να αλλοιώσουν το κράτος δικαίου στην Ελλάδα.
Τα δίκτυα εκμετάλλευσης της ανθρώπινης δυστυχίας, μαζί με το σκέλος των ΜΚΟ, αποτελούν ένα θανατηφόρο καρκίνωμα για τη δημοκρατία και τις πατρίδες μας.
Σας ευχαριστώ.»

Latest..

Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Τσοπανάκης. Διετέλεσε εκδότης και διευθυντής της εφημερίδας «Ροδιακή».

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Έφυγε από τη ζωή πριν από λίγη ώρα σε ηλικία 67 ετών ο Δημήτρης Τσοπανάκης, ύστερα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Ο Δημήτρης Τσοπανάκης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός … [Read More...]

Βιβλικές εικόνες στην Τουρκία, νέος σεισμός 7.7R. Εκτιμήσεις για περισσότερους από 2000νεκρούς.(βίντεο)

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]