Ενημερωτική ημερίδα: Σχεδιάζοντας την καθαρή ενεργειακή μετάβαση της Ικαρίας

ΙΚΑΡΙΑ: Ο Δήμος Ικαρίας σας καλεί στις εκδηλώσεις “Σχεδιάζοντας την καθαρή ενεργειακή μετάβαση της Ικαρίας” που θα πραγματοποιηθούν σε Άγιο Κήρυκο και Εύδηλο στις 04/12/2021 και 05/12/2021 αντίστοιχα. Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των πολιτών για τις πολιτικές που αφορούν την ενέργεια και τη βιώσιμη ανάπτυξη των νησιών και η συμμετοχή τους στο σχεδιασμό του Δήμου Ικαρίας.
Η πρόσκληση αφορά όλους τους κατοίκους της Ικαρίας, δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, παρατάξεις και όλους τους συλλογικούς φορείς και θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Δίκτυο Αειφόρων Νήσων, τεχνικό σύμβουλο του Δήμου.
Το είπαμε και θα το πούμε ξανά:Μόνο έχοντας το δικό μας σχέδιο ενεργειακής μετάβασης, που θα ξεκινά από εμάς και θα τελειώνει σε εμάς, αποτρέπουμε κάθε φαραωνικό σχεδιασμό.
Συνεργαζόμαστε, σχεδιάζουμε και δημιουργούμε το ενεργειακό μέλλον του νησιού μας. Γιατί μόνο εμείς που αγαπάμε αυτόν τον ευλογημένο τόπο γνωρίζουμε και το μέλλον που του αξίζει!
Δηλώσεις συμμετοχής ηλεκτρονικά στο e-mail του Δήμου: [email protected]

Latest..

Σταμάτης Βαρδαρός: Ε όχι και Αιδώς!

ΙΚΑΡΙΑ: Με αφορμή την τοποθέτηση νέας αναπληρώτριας Διοικήτριας στο νοσοκομείο Ικαρίας και του προβληματισμού που προκάλεσε στην τοπική κοινωνία η επιλογή της, ο βουλευτής του … [Read More...]