“Εν Αρχή ην ο Λόγος” του Μ. Μελαχροινούδη, 1/8 βιβλιοπαρουσίαση

ΧΙΟΣ :

“Εν Αρχή ην ο Λόγος”, είναι ο τίτλος της πρώτης ποιητικής συλλογής του εκπαιδευτικού Μιχάλη Μελαχροινούδη, εκδόσεις Παρατηρητής, 2021.
Και σήμερα 1η Αυγούστου 22, στις 7.30 μ.μ. στο Ιδρυμα “Μαρία Τσάκος”, στον αύλειο χώρο (Μ.Λιβανου 51, Χίος), γίνεται η πρώτη παρουσίαση.
Μιλώντας για αυτή ην παρουσίαση λίγες μέρες πριν ο συγγραφέας σημειώνει τα εξής στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:
“…Με την πρώτη παρουσίαση της στον τόπο που μεγάλωσα και ζω πλέον πλησιάζει. Η ανυπομονησία είναι μεγάλη, όπως και η συγκίνηση αλλά ακόμα περισσότερη είναι η ευγνωμοσύνη για τους ανθρώπους που δουλεύουν για αυτή την παρουσίαση και θα μιλήσουν για τη συλλογή.
“Αναφέρομαι αρχικά στις εκδόσεις Παρατηρητής Books και όλη την ομάδα εκεί στην Κομοτηνή, τον Νεκτάριο Μουρδικούδη και την Τζένη Κατσαρή-Βαφειάδη, τον Τηλέμαχο Τσαρδάκα που έχει αναλάβει τον συντονισμό της εκδήλωσης, την Αρετή Τσελίγκα και τον Γιάννη Μακριδάκη που θα μιλήσουν για τη συλλογή.
“Ευχαριστώ επίσης την Ομάδα Φίλων της Ποίησης στη Χίο που εκδίδει το περιοδικό “Σείστρο” ως συνδιοργανωτή καθώς και το Κοινωφελές Ίδρυμα “Μαρία Τσάκος” που θα φιλοξενήσει την εκδήλωση στον αύλειο χώρο του, τη Δευτέρα 1η Αυγούστου στις 19.30..Σας περιμένουμε με πολλή χαρά”.

Latest..

Φωτιά στο Δίστομο Βοιωτίας

ΙΚΑΡΙΑ : Φωτιά έχει ξεσπάσει σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Άγιος Νικόλαος στο Δίστομο Βοιωτίας. Έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και εναέριες δυνάμεις και συγκεκριμένα, … [Read More...]

Οι νταβατζήδες

ΧΙΟΣ : Άντε καλέ! Σιγά! Τι έχουν να κερδίσουν, τα παιδιά σας από κάποιον σαν και εμένα; Κατ’ αρχήν την ώρα που εγώ φεύγω από την αγορά και πάω για το σπίτι, γύρω στις έντεκα και … [Read More...]