Εξαφανίστηκε Ροδίτισσα– Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες των αρχών

ΚΩΣ:

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές της Ρόδου καθώς σήμερα το απόγευμα δηλώθηκε από τους οικείους της, η εξαφάνιση μιας γυναίκας.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που δηλώθηκαν στις αστυνομικές αρχές, η γυναίκα έφυγε χθες το βράδυ από το σπίτι της και μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει δώσει σημεία ζωής.
Στους συγγενείς αλλά και τις αρμόδιες αρχές υπάρχει σχετική ανησυχία, και οι αρμόδιες αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.
Ήδη στο διαδίκτυο έχει κυκλοφορήσει η φωτογραφία τής γυναίκας  από οικεία της πρόσωπα που κάνουν έκκληση για όσους γνωρίζουν κάτι να δώσουν στοιχεία στις αρμόδιες αστυνομικές αρχές.

πηγή: https://www.rodiaki.gr

Latest..

Πέτρος Φιλιππίδης: Ποινή κάθειρξης οκτώ ετών για τις δύο απόπειρες βιασμού – Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

ΛΗΜΝΟΣ: Ποινή κάθειρξης κατά συγχώνευση οκτώ ετών επιβλήθηκε ομόφωνα από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στον Πέτρο Φιλιππίδη, για τις δύο απόπειρες βιασμού.  Το … [Read More...]

ΕΡΙΞΑΝ ΦΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

ΧΙΟΣ : Σύμφωνα με καταγγελία που λάβαμε ασυνείδητος υπάνθρωπος έχει ρίξει φόλες στην ευρύτερη περιοχή του Ρυζαρίου. Ήδη έχουν βρει φρικτό θάνατο δύο γάτες.   … [Read More...]

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καλύμνου Νίκος Φανιός ευχαριστεί το Νικόλαο Καλουρής για την κάλυψη των εξόδων επισκευής της πρόσοψης του κτρίου(video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Το πρώτο στάδιο της συντήρησης της πρόσοψης του Νοσοκομείου Καλύμνου ολοκληρώθηκε με την επισκευή, τον εξωραϊσμό και την πιστοποίηση στατικότητας του … [Read More...]