Εξιχνιάστηκαν οι κλοπές καυσίμων στη Σάμο

ΙΚΑΡΙΑ: Εξιχνιάστηκαν οι περιπτώσεις κλοπών καυσίμων στη Σάμο Όπως σας είχαμε ενημερώσει νωρίτερα υπήρχαν  Καταγγελίες κλοπών καυσίμων από σταθμευμένα οχήματα στη Σάμο  και συγκεκριμένα στην ευρύτερη περιοχή του Άνω Βαθέος. Η Αστυνομική Διεύθυνση Σάμου μετά από έρευνα και αξιολόγηση στοιχέιων προχώρησε σε σύλληψη ενός ημεδαπού για κλοπή και ενός ακόμη για συμμετοχή του σε αυτές τις υποθέσεις. Επίσης,κατασχέθηκε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο του συλληφθέντα που χρησιμοποίησαν οι δράστες κατά το χρόνο διάπραξης των κλοπών, στον εσωτερικό χώρο του οποίου βρέθηκαν και επίσης κατασχέθηκαν, κατσαβίδι, σουγιάς (μήκους -22- εκατοστών), -2- πλαστικά μπιτόνια μεταφοράς καυσίμων, χωνί και λάστιχα.

  • Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνση Σάμου:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Εξιχνιάστηκαν (4) περιπτώσεις κλοπών καυσίμων από οχήματα στη Σάμο
 
Συνελήφθη ημεδαπός και ταυτοποιήθηκε ένα ακόμη άτομο για την εμπλοκή του στις υποθέσεις αυτές
 
Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, σουγιάς, κατσαβίδι και (2) πλαστικά μπιτόνια

Εξιχνιάστηκαν, μετά από συστηματική και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών καυσίμων από οχήματα, που διαπράχθηκαν κατά το προηγούμενο διήμερο στη Σάμο.

Συνελήφθη χθες (29-12-2022) στη Σάμο, ημεδαπός, κατηγορούμενος για το αδίκημα της κλοπής και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, ενώ ταυτοποιήθηκε ένας ακόμη ημεδαπός για την εμπλοκή του στις υποθέσεις αυτές, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων διακριβώθηκε ότι, οι προαναφερόμενοι δράστες ενεργώντας από κοινού, αφαίρεσαν από ρεζερβουάρ τεσσάρων (4) σταθμευμένων οχημάτων στις περιοχές του Βαθέος και του Κοκκαρίου, ποσότητες καυσίμων κατά περίπτωση.

Στο πλαίσιο των ερευνών, κατασχέθηκε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο του συλληφθέντα που χρησιμοποίησαν οι δράστες κατά το χρόνο διάπραξης των έκνομων ενεργειών, στον εσωτερικό χώρο του οποίου βρέθηκαν και επίσης κατασχέθηκαν, κατσαβίδι, σουγιάς (μήκους -22- εκατοστών), -2- πλαστικά μπιτόνια μεταφοράς καυσίμων, χωνί και λάστιχα.

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.

 

Latest..

‘’ ΔΟΠΑΒΣ ΠΡΟΣ ΣΕΓΑΣ: ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ!! Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ κ. ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΦΗ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.’’

ΚΩΣ: Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ - Κως 2023 εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: “Ο ίδιος ο ΔΟΠΑΒΣ, δηλαδή ο κ. Χατζηχριστοφής δηλώνει ότι το νέο στάδιο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ είναι … [Read More...]

Το 1ο ΓΕΛ Μεταμόρφωσης γνώρισε το Απολιθωμένο Δάσος και την φυσική κληρονομιά του Γεωπάρκου Λέσβου

ΛΕΣΒΟΣ: Γεμάτοι νέες εμπειρίες ολοκλήρωσαν την εκπαιδευτική τους επίσκεψη στο Απολιθωμένο Δάσος και το Γεωπάρκο Λέσβου οι μαθητές του 1ου ΓΕΛ Μεταμόρφωσης. Κατά τη διάρκεια … [Read More...]

Υποψήφιοι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Σάμου: “Άκρως επικίνδυνη η υποστελέχωση σε υπηρεσία του αεροδρομίου “Αρίσταρχος”

ΣΑΜΟΣ: Το αεροδρόμιο “Αρίσταρχος ο Σάμιος” επισκέφθηκαν την Παρασκευή οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον νομό Σάμου, Βαρδαρός Σταμάτης, Δεμερτζή Πένη και Κάρλας … [Read More...]