Επίθεση με βιτριόλι: Εξιτήριο για την Ιωάννα μέσα στον Αύγουστο – Συνεχίζεται η μάχη για το αριστερό της μάτι

ΚΩΣ: Εξιτήριο αναμένεται να πάρει από το Θριάσιο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται εδώ και 2,5 μήνες η 34χρονη Ιωάννα η οποία είδε τη ζωή της να αλλάζει μέσα σε μια στιγμή από την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα.
Μετά από εφτά χειρουργεία και ατέλειωτη ταλαιπωρία, η άτυχη γυναίκα -σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες- δεν αποκλείεται να βγει από το νοσοκομείο εντός Αυγούστου, χωρίς αυτο να σημαίνει ότι τελειώνει και ο “Γολγοθάς” της αποκατάστασης των σοβαρών εγκαυμάτων που υπέστη.
Το έβδομο χειρουργείο που έκανε στο χέρι της προ ημερών ήταν και το τελευταίο σε αυτή την πρώτη φάση, ωστόσο η μάχη συνεχίζεται καθώς υπάρχει ακόμη κίνδυνος να χάσει την όραση από το αριστερό της μάτι. Η τελευταία επέμβαση έγινε στο αριστερό της χέρι, που φέρει εγκαύματα από το καυστικό υγρό. Παρότι πήγε καλά, η ψυχολογία της 34χρονης είναι ιδιαίτερα επιβεβαρυμένη. Εκτός από τους πόνους, το θύμα καλείται να αντιμετωπίσει και το θέαμα του εαυτού της στον καθρέφτη, κάτι που δεν έχει γίνει ακόμη.
Η μητέρα της δεν έχει φύγει στιγμή από το πλευρό της όλο αυτό το διάστημα, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕπίθεση με βιτριόλι: Εξιτήριο για την Ιωάννα μέσα στον Αύγουστο – Συνεχίζεται η μάχη για το αριστερό της μάτιΕπίθεση με βιτριόλι: Τι έδειξαν οι έρευνες στο κινητό και το λάπτοπ της 35χρονης – Είχε συνεργούς; [Βίντεο]Δεν έχει πει λέξη η 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλιΗ 35χρονη κατηγορούμενη παραμένει ακόμα αμίλητη, χωρίς καμία διάθεση να πει το παραμικρό για το γεγονός, από τις φυλακές της Θήβας όπου κρατείται.
Ο συνήγορος της Ιωάννας θεωρεί ότι πρέπει να γίνει περαιτέρω έρευνα στις ηλεκτρονικές συσκευές της κατηγορούμενης για την επίθεση, προκειμένου να διαπιστωθεί πώς προμηθεύτηκε το καυστικό υγρό.

Latest..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΙΟΥ

ΧΙΟΣ : Ο Ιατρικός Σύλλογος Χίου εκφράζει την ευγνωμοσύνη του στην Εταιρεία Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ για την δωρεά του νευροχειρουργικού μικροσκοπίου. … [Read More...]