Επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα: Δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο η 36χρονη Έφη (Βίντεο)

ΛΗΜΝΟΣ:

Πριν από λίγο ο δικηγόρος υπεράσπισης της κατηγορούμενης για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας διάβασε δήλωση στο δικαστήριο σύμφωνα με την οποία η 36χρονη Έφη δηλώνει ότι θα παρευρεθεί στο δικαστήριο σε μετέπειτα στάδιο της ακροαματικής διαδικασίας.
Από την πλευρά της η άτυχη Ιωάννα δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής για την ηθική βλάβη που υπέστη από την επίθεση σε βάρος της.
[embedded content]
[embedded content]
Mε μάσκα στο δικαστήριο
Φορώντας ένα καπέλο και μάσκα πέρασε την είσοδο του κτιρίου η Ιωάννα Παλιοσπύρου και κατευθύνθηκε προς την αίθουσα, χωρίς να κάνει καμία δήλωση. Πριν την έναρξη της διαδικασίας συνομιλούσε με τους δικηγόρους της, σχολιάζοντας ότι δεν ενοχλήθηκε από την τόσο έντονη παρουσία των μέσων ενημέρωσης έξω από το κτίριο.
Λίγο, αργότερα είχε μια συνομιλία με τον  δικηγόρο της  κατηγορούμενης Σάκη Κεχαγιόγλου. Εκείνος την πλησίασε εκφράζοντας της την λύπη του  για την επίθεση ζητώντας της  να μην τον παρεξηγήσει κατά τη διάρκεια της δίκης, αφού θα κάνει απλώς τη δουλειά του.
[embedded content]

ΠΗΓΗ ethnos.gr
Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Latest..

Cineμάθεια: Τριήμερο στο ΟΜΗΡΕΙΟ

ΧΙΟΣ : Το κινηματογραφικό μαθητικό Φεστιβάλ «Cineμάθεια» για το οποίο εργάστηκαν στη δύσκολη συγκυρία της πανδημίας, κατά τη διετία 2020-21,γύρω στη μισή χιλιάδα … [Read More...]

Η κοινωνία δεν τρώει κουτόχορτο

ΛΕΣΒΟΣ: «Οι επίσημες θέσεις και οι απόψεις της Περιφερειακής Αρχής Βορείου Αιγαίου εκφράζονται επίσημα από τον ίδιον τον Περιφερειάρχη και τα δελτία τύπου που εκδίδονται και … [Read More...]