Επίσημη παράδοση του γηπέδου που η Περιφέρεια χρηματοδότησε και κατασκεύασε για λογαριασμό του Δήμου Λειψών

ΚΩΣ: Στους Λειψούς, μετά το Αγαθονήσι, όπου με το προνόμιο της παρουσίας της Α.Ε. Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Αικατερίνης Σακελλαροπούλου, έγινε η επίσημη παράδοση του γηπέδου που η Περιφέρεια μας χρηματοδότησε και κατασκεύασε για λογαριασμό του Δήμου Λειψών.Την κορδέλα των εγκαινίων, έκοψαν τα παιδιά, για τα οποία κατασκευάστηκε το έργο και η χαρά τους η μεγαλύτερη ανταμοιβή όλων μας.

 Είναι πραγματικά ξεχωριστή η χαρά απο την υποδοχή σήμερα σε αυτή την κουκίδα Ελληνικής γης στο Αιγαίο, της Α.Ε. Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Αικατερίνης Σακελλαροπούλου.Κάτω απο ένα υπέροχο ήλιο, σε Αγαθονήσι και Λειψούς, οι νησιώτες μας, αγέρωχοι σαν την Ιστορία των νησιών τους, μας θύμισαν οτι ο ήλιος δεν εξαντλείται ποτέ εδώ. Εξακολουθεί να λάµπει σε έναν καθαρό ουρανό, όσο στεκόμαστε απέναντι στις προκλήσεις σαν ομάδα και με υπευθυνότητα.

Η πρώτη Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας στην πρώτη της επίσκεψη σε νησιά του Νότιου Αιγαίου, στο Αγαθονήσι, σε μία περίοδο με τη γνώριμη μεν προκλητικότητα των γειτόνων αλλά και στο ξεκίνημα της πιο πρωτόγνωρης, χωρίς προηγούμενο, τουριστικής χρονιάς. Χωρίς αμφιβολία αυτές τις μέρες γράφουμε ιστορία. Περισσότερο από ποτέ, η ιστορία της επόμενης περιόδου θα γραφτεί από τον καθένα μας.

Ενας υπέροχος πίνακας, το δώρο των τριών παιδιών του νηπιαγωγείου Αγαθονησίου στην Α.Ε. Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου.Το χαμόγελο των εννέα συνολικά παιδιών, Νηπιαγωγείου, Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, η μεγαλύτερη πηγή αισιοδοξίας για όλους.

Latest..

Χ.Θεοχάρης: Σύντομα θα μπορούμε να υποδεχτούμε και κρουαζιερόπλοια- ευπρόσδεκτοι οι Βρετανοί

ΚΩΣ: Οι Βρετανοί τουρίστες είναι ευπρόσδεκτοι στην Ελλάδα και μέσω ενδιάμεσου σταθμού και από την Τετάρτη με απευθείας πτήσεις, τόνισε ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης σε … [Read More...]

&.Πάμε να το χαρούμε&. (Video)

ΚΩΣ: Λίγες ημέρες έμειναν για τα Πανελλήνια πρωταθλήματα και τα δύο τμήματα του Ιπποκράτη που θα λάβουν μέρος σε αυτά (Κορασίδες - Έφηβοι) είναι έτοιμοι να ζήσουν την εμπειρία. … [Read More...]