Επίσκεψη τουριστικών πρακτόρων στο δημαρχείο Δυτικής Σάμου

ΣΑΜΟΣ:
Τουριστικοί πράκτορες από το εξωτερικό επισκέφτηκαν το δημαρχείο Δυτικής Σάμου και είχαν συνάντηση με τον δήμαρχο, Αλέξανδρο Λυμπέρη, με αφορμή την έναρξη του Mentorship, της διδασκαλίας στην οποία συμμετέχει ο δήμος, με σκοπό τη γνωριμία των εκπροσώπων του προγράμματος Τhe Best Tourism Villages by UNWTO Upgrade Programme.
Υπενθυμίζεται ότι ο δήμος Δυτικής Σάμου, μετά από διεθνή διαγωνισμό που διεξήχθη το 2021 αναδείχτηκε ως εκπρόσωπος της Ελλάδας στο πρόγραμμα αυτό του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού και ανήκει στην ίδια ομάδα που περιλαμβάνει χωριά όπως, το Biei στην Ιαπωνία, το Bo Suak στην Ταϊλάνδη, Fuwah στην Αίγυπτο, Ouka imeden στο Μαρόκο, Cantavieja στην Ισπανία, Kastelir Labinnci στην Κροατία, Koprivshtitsa στην Βουλγαρία, Holloko στην Ουγγαρία κ.α.
Σκοπός του προγράμματος είναι η αναβάθμιση των καλύτερων τουριστικών χωριών.
Οι υπεύθυνοι του δήμου Δυτικής Σάμου ότι “ο δήμος θα ακολουθήσει μια εξατομικευμένη δραστηριότητα συμβουλευτικής καθοδήγησης για τους επόμενους μήνες, ώστε να εναρμονισθεί, με βάση το χρονολόγιο της συμβουλευτικής καθοδήγησης του προγράμματος και την διαδικασία εφαρμογής, fast track, με δυνατότητα υποβολής αίτησης, για το τελευταίο στάδιο της ένταξής του, στα “Καλύτερα τουριστικά χωριά”“.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter
Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube
Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!
Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!

Latest..

ΠΥΛΩΝΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΧΙΟΥ: ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΙΟ. ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ, ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

ΧΙΟΣ : Η Χίος διαθέτει μια πλούσια πολιτιστική κληρονομιά. Παρά τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει λόγω της γεωγραφικής της θέσης και των οικονομικών δυσχερειών λόγω των γενικότερων … [Read More...]