Επίσκεψη του Περιφερειάρχη στο χώρο της Πύλης Εισόδου Πλωμαρίου

ΛΕΣΒΟΣ:
Το Πλωμάρι επισκέφτηκε ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, κ. Κώστας Μουτζούρης με αφορμή την τοποθέτηση των προκατασκευασμένων οικίσκων για τη στέγαση των υπηρεσιών της Πύλης Εισόδου Πλωμαρίου.
Με την τοποθέτηση των οικίσκων και την εγκατάσταση όλων των απαραίτητων υποδομών σε αυτούς, όπως αναφέρει το δελτίο τύπου, ολοκληρώνεται η διαδικασία ίδρυσης της Πύλης Εισόδου και από δω και πέρα αναμένονται οι ενέργειες για την άδεια λειτουργία της. Η Περιφέρεια χρηματοδότησε με το ποσό των 120.000 ευρώ την προμήθεια των οικίσκων που τοποθετήθηκαν.
Ο κ. Περιφερειάρχης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Μετά την ολοκλήρωση των εγκαταστάσεων όπου θα στεγάζονται οι υπηρεσίες της Πύλης Εισόδου εδώ στο Πλωμάρι, πρέπει να δούμε πως θα την ενεργοποιήσουμε. Πρέπει να οργανώσουμε μια επίσκεψη τουριστικών πρακτόρων από την Σμύρνη των 5 εκατομμυρίων κατοίκων, ώστε να δουν τα θέλγητρα της Λέσβου και του Πλωμαρίου και να μπορέσουμε να τους προσελκύσουμε. Εμείς ως Περιφέρεια θα χρηματοδοτήσουμε αυτή την επίσκεψη».
Από το Γραφείο Τύπου

Latest..

Ζημιές σε ολόκληρη τη Λέσβο από τους ισχυρότατους Νοτιάδες και τις καταιγίδες (ΒΙΝΤΕΟ)

ΛΕΣΒΟΣ: Οι ισχυρότατοι Νοτιάδες και οι δυνατές καταιγίδες έπληξαν χθες το βράδυ ολόκληρη τη Λέσβο. Το λιμάνι της Μυτιλήνης χθες θύμιζε Βενετία αφού η Προκυμαία είχε πλημμυρίσει. Η … [Read More...]