Επίσπευση τοποθέτησης των seatrac σε Χίο και Λήμνο ζητούν τα άτομα με αναπηρία

ΛΗΜΝΟΣ:

Δεν έχει ακόμα τοποθετηθεί το ειδικό μηχάνημα seatrac, που διευκολύνει τα άτομα με κινητικά προβλήματα να μπαίνουν στη θάλασσα στην περιοχή της Δασκαλόπετρας.
Μιλώντας με την Πρόεδρο της Περιφερειακής Ομοσπονδίας  ΑΜΕΑ Β. Αιγαίου Σοφία Μιχάλα, σημείωσε ότι έχει κατατεθεί εγκαίρως αίτημα στο Δήμο, από το Σύλλογο Ατόμων με Σκλήρυνση κατά πλάκας, αφού παρά τις απαγορεύσεις λόγω κορονοϊού είχε επιτραπεί από τον Απρίλιο η κολύμβηση για θεραπευτικούς λόγους για τα άτομα με αναπηρία που το επιθυμούσαν.,Σύμφωνα με την κα Μιχάλα έχει ενημέρωση ότι ο Δήμος έχει ζητήσει να υπάρξει μελέτη για την εγκατάσταση, αν και ήδη έχει λειτουργήσεις τις 3 προηγούμενες χρονιές, γεγονός που καθυστερεί τη διαδικασία.
Όσον αφορά τα άλλα τέσσερα seatrack, που αναμενόταν να τοποθετηθούν σε παραλίες του νησιού για να εξυπηρετούν περισσότερο κόσμο, «η διαδικασία προμήθειας έχει μπλοκαριστεί, λόγω ένστασης έτερου προμηθευτή».Να σημειώσουμε ότι σε επίπεδο Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου έχουμε άλλα δύο μηχανήματα seatrac στη Λήμνο και συγκεκριμένα στις παραλίες Ρωμαιϊκός Γιαλός και Εβγάτη, όπου επίσης δεν έχουν τοποθετηθεί.

ΠΗΓΗ: voreioaigaio.ert.gr
Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Latest..

Λήμνος: Ανάσταση και «Χριστός Ανέστη» απόψε τα μεσάνυχτα στις εκκλησίες! Κάνουμε Live Ανάσταση MAZI ΣΑΣ από το Ρεπανίδι!

ΛΗΜΝΟΣ: Τελευταία ημέρα σήμερα που λέμε «Χριστός Ανέστη» και τα μεσάνυχτα θα γίνει η Αναστάσιμος Λειτουργία Σήμερα Τρίτη, 26 Μαΐου θα γιορτάσει η Χριστιανοσύνη την Ανάσταση του … [Read More...]

ΒΑΡΥ ΠΕΝΘΟΣ! ΕΦΥΓΕ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ

ΧΙΟΣ : Ο Σύλλογος Γονέων των Μαθητών του ΕΕΕΕΚ Χίου εξέδωσε το παρακάτω ψήφισμα: «Σε αυτές τις περιπτώσεις τα λόγια είναι φτωχά…. Ένα παιδί μας….έφυγε…. Σωτήρης Νεράκης…. Το … [Read More...]