Επανέρχεται! Το χιώτικο πανηγύρι του Π.Σ.Α.μεΑ, Κυριακή 7/8 στο λιμανάκι Καστέλου

ΧΙΟΣ :

Ο Παγχιακός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία, επανέρχεται και πραγματοποιεί τις πάγιες δράσεις του, οι οποίες είχαν ανασταλεί από τα μέτρα κατά του κορονοϊού, για δύο συνεχόμενα χρόνια.
Ετσι την Κυριακή, 7 Αυγούστου 2022, θα πραγματοποιήσει το Παραδοσιακό Χιώτικο Πανηγύρι, στο Λιμανάκι στο Καστέλλ, στις 9 το βράδυ, με την ορχήστρα του Μαρκέλλου Πούπαλου.
Ο Παγχιακός Σύλλογος καλεί το Χιώτικο κοινό να ενισχύσει τις δράσεις του, είτε συμμετέχοντας άμεσα στο Παραδοσιακό Χιώτικο Πανηγύρι, είτε με την αγορά κουπονιού ενίσχυσης (αξίας 5 ΕΥΡΩ), προκειμένου να συνεχίσει το έργο του.
“Είναι η ηθική και υλική υποστήριξη των μελών μας και η θεσμική προώθηση των προβλημάτων, που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρία και οι οικογένειές μας”, σημειώνει ο Σύλλογος.
Παράλληλα “τρέχει” η δράση του κατασκηνωτικού προγράμματος για τα Ατομα με Αναπηρία, το οποίο ξεκίνησε στις 3 Αυγούστου, στον Μάναγρο της Βολισσού και θα διαρκέσει έως τις 13 Αυγούστου.Το κατασκηνωτικό πρόγραμμα για ΑμεΑ είναι ένα πετυχημένο πρόγραμμα που ο ΠΣΑμεΑ πραγματοποιεί από το 2000 έως και το 2019 και προσφέρει μέρες χαράς στα άτομα με αναπηρία που συμμετέχουν και πραγματική ανακούφιση στις οικογένειές τους.
“Ευχαριστούμε πολύ όσους υποστηρίζουν τις δράσεις μας και τους διαβεβαιώνουμε, ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας, για την στήριξη και διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας με κάθε νόμιμο και θεμιτό μέσον”, καταλήγει ο σύλλογος.

Latest..

Η Καίτη Κουλιά μιλάει στην Ικαριακή Ραδιοφωνία λίγες ώρες πριν την ζωντανή εμφάνιση στην Δάφνη

ΙΚΑΡΙΑ: Καλεσμένη στην εκπομπή του Σταμάτη Καρδάση η ερμηνεύτρια Καίτη Κουλιά μίλησε ενόψει της συναυλίας το βράδυ της Παρασκευής 19 Αυγούστου στη Δάφνη της Ικαρίας. Η ερμηνεύτρια … [Read More...]

Απόλλων Λεμεσού-Ολυμπιακός 1-1

ΙΚΑΡΙΑ : Ο Ολυμπιακός δεν νίκησε τον Απόλλωνα Λεμεσού, αλλά έδειξε σημάδια ζωής χάρη στον Χουάνγκ που πέτυχε το πρώτο του γκολ στο 29′. Είχαν προηγηθεί οι Κύπριοι στο 18′ με … [Read More...]