Επανεμφάνιση Κεντέρη στην Χίο! Τον βράβευσε Περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης!

ΛΗΜΝΟΣ:

Με μια όμορφη εκδήλωση στις υπαίθριες Δομές της Κιβωτού του Κόσμου άνοιξε το διήμερο δράσης στη Χίο, στους 32ους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες.
Στην περιοχή Αίπος, στις εγκαταστάσεις της κιβωτού του Κόσμου  παρουσία του υπουργού Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη,του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαιου Κωστα Μουτζούρη,  του γ.γ Νησιωτικής Πολιτικής, Μανώλη Κουτουλάκη, της προέδρου του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα  του γενικού γραμματέα της ομοσπονδίας, Γιώργου Γιατρουδάκη, του αντιπρόεδρου, Κώστα Κεντέρη, της ειδικής γραμματέως, Βούλας Παχατουρίδου, και φυσικά του Πατέρα Αντώνιου, ιδρυτή και ψυχή της Κιβωτού, έγιναν τα εγκαίνια πολυχώρου αθλητικών εγκαταστάσεων της Κιβωτού του Κόσμου, έργο όπου ολοκληρώθηκε χάρη στις ενέργειες τις Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουντζούρης τίμησε τον Κώστα Κεντέρη για την προσφορά του στον αθλητισμό του Αιγαίου και της χώρας γενικότερα, καθώς, όπως είναι γνωστό,  πρόκειται για έναν αθλητή που ξεκίνησε τον αθλητισμό στο νησί της Μυτιλήνης.
Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Latest..

Σχεδόν 1 ίντσα βροχόπτωσης εχτές σε Πλωμάρι & Μυτιλήνη – Αναλυτικά μετεωρολογικά δεδομένα για 15/10/2021

ΛΕΣΒΟΣ: Σχεδόν 1 ίντσα βροχόπτωσης κατέγραψε εχτές Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021 ο μετεωρολογικός μας σταθμός. Συγκεκριμένα το βροχόμετρο κατέγραψε 22,8mm που ισούνται με … [Read More...]

ΑΣΠΙ: Για τη Φωτιά στο ΧΑΔΑ Φυτέματος

ΙΚΑΡΙΑ: Οι απειλές και οι εκφοβισμοί των κατοίκων της περιοχής που έβλεπαν δεκάδες φορτηγά επί σειρά ημερών να ξεφορτώνουν ανεξέλεγκτα υλικά (στρώματα, έπιπλα, κλαδέματα) στη … [Read More...]