Επείγουσα έκκληση για ενίσχυση καρκινοπαθούς

ΛΕΣΒΟΣ:

57χρονος καρκινοπαθής από την Αγιάσο πρέπει άμεσα να χειρουργηθεί στην Αθήνα.Επειδή είναι άνεργος και το απαιτούμενο χρηματικό ποσό για την εξειδικευμένη εγχείρηση υπερβαίνει κατά πολύ τις οικονομικές του δυνατότητες, διενεργείται άτυπος έρανος για τη συγκέντρωση του ποσού.
Για το σκοπό αυτό στην Αγιάσο έχουν τοποθετηθεί δυο κουμπαράδες στα καταστήματα του Γιάννη Ορφανού (Αγορά) και του Παναγιώτη Κασκαμπά (Καμπούδι) και παρακαλείται όποιος συνάνθρωπός μας θέλει να καταθέσει την οποιαδήποτε χρηματική βοήθεια.
Αντίστοιχη προσπάθεια γίνεται και στη Μυτιλήνη όπου οι ενισχύσεις κατατίθενται στο Block café (πρώην «Βυζαντινό», Λεωφ. Οδυσσέα Ελύτη 13) στον κ. Κώστα.
Τηλέφωνο επικοινωνίας με τον ασθενή: 698 037 0476.

Latest..

Η Συνθήκη και τα νησιά μας

ΙΚΑΡΙΑ: Το άρθρο 26 της Συνθήκης ορίζει, ότι αν οι Οθωμανικές αρχές δεν συναινούσαν στην εφαρμογή της, θα έχαναν την κυριαρχία της Κωνσταντινούπολης, την οποία θα μπορούσε να … [Read More...]

Λαμία-Άρης 0-1

ΙΚΑΡΙΑ : Ο Αρης προβλημάτισε με την απόδοσή του, αλλά πήρε την πολύτιμη νίκη με τον Μπράμπετς στο 50′ στη Λαμία, η οποία αγωνιζόταν από το 37′ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής … [Read More...]