Επεκτείνεται και ενοποιείται το δίκτυο των ποδηλατοδρόμων (βίντεο)

ΚΩΣ: Β. Μανιάς: “Η συγκυρία με την πανδημία, η χειρότερη που θα μπορούσε να αντιμετωπίσει ένας τουριστικός προορισμός, τα προβλήματα στον δήμο πολλά, οι ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό και μηχανήματα μεγάλες.
Όμως για ένα πράγμα δεν μπορώ παρά να είμαι αισιόδοξος: Αυτός ο δήμαρχος δουλεύει, Αυτά τα στελέχη δουλεύουν, Αυτοί οι εργαζόμενοι δουλεύουν!
Ένα έργο που έπρεπε να έχει γίνει εδώ και πολλά χρόνια. Η συνένωση του ποδηλατόδρομου στο λιμάνι που φτάνει μέχρι τα φανάρια της Μ.Αλεξάνδρου, με αυτόν που περνάει από το 3ο δημοτικό στα Δελφίνια.”

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΩ ΔΗΡΑΣ

Latest..

ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΑΠΦΟΥΣ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΧΙΟΣ : Σοκαριστικες και συνάμα επικίνδυνες καταστάσεις ζουν πλέον οι κάτοικοι της Μυτιλήνης καθώς τα όσα συμβαίνουν στον τόπο τους έχουν πάρει πλέον ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Πριν … [Read More...]

Εκδρομή στην Ικαρία πραγματοποιει το 2ημερο του Αγίου Πνεύματος 7-8/06 το τουριστικό γραφείο Proorismos Travel & Tourism (πρόγραμμα)

ΙΚΑΡΙΑ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 07/06/2020Συγκέντρωση στο Πανεπιστήμιο στο Καρλόβασι 12:45 μμ. για την μεταφορά μας στο λιμάνι Καρλοβάσου.Αναχώρηση του πλοίου από το Καρλόβασι στις … [Read More...]