&.Επιτάχυνση δημοπράτησης του έργου για την κατασκευή του νέου οδικού άξονα Αμπελικό – Σταυρός&.

ΛΕΣΒΟΣ:

Προς: Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου  κ. Κώστα Μουτζούρη
Αξιότιμε κ. Περιφερειάρχη
Επανέρχομαι στο θέμα της υλοποίησης των έργου για την κατασκευή του νέου οδικού άξονα Αμπελικό – Σταυρός Π/Υ 12 εκ. ευρώ, το οποίο δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχει δημοπρατηθεί. Με βάση την σχετική απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, το εν λόγω έργο έχει υπαχθεί στις διατάξεις του Άρθρου 7Α του Νόμου 2882/2001 από τον περασμένο Δεκέμβριο, προκειμένου να επιταχυνθεί η διαδικασία υλοποίησης του.
Θα μπορούσε συνεπώς παράλληλα με την διαδικασία του προσδιορισμού της τιμής μονάδας από το δικαστήριο που βρίσκεται σε εξέλιξη, να έχει προχωρήσει ήδη η δημοπράτηση του προκειμένου να κερδηθεί ο χρόνος.
Δεδομένου ότι αυτό δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα, θα πρέπει κατά τη γνώμη μου να μη χαθεί άλλος χρόνος και να προχωρήσει άμεσα η δημοπράτηση του έργου, το οποίο μπορεί να συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.
Στην διάθεση σας για κάθε περαιτέρω ενημέρωση.
Με τιμή
Θεόδωρος Βαλσαμίδης
Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Λέσβου

Latest..

Κύπρος – Ελλάδα 1-0

ΙΚΑΡΙΑ : Η εθνική μας γνώρισε την πρώτη της ήττα για τον θεσμό του Nations league σε έναν αγώνα που για την ίδια ήταν αδιάφορος, αφού είναι στην πρώτη θέση του ομίλου. Η … [Read More...]

Η πρωτιά αύξησης του ΕΣΠΑ στο Βόρειο Αιγαίο και η πρόταση του Αν. Υπουργού για διεξαγωγή ημερίδας

ΛΕΣΒΟΣ:  Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υποδέχθηκε σήμερα στο  γραφείο του στη Περιφέρεια τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων … [Read More...]