Εργασίες σε σπίτι κλείνουν δρόμο στη Μυτιλήνη το Σάββατο 14/05

ΛΕΣΒΟΣ:

Ανακοινώνεται ότι, κατόπιν της υπ’ αριθ. 4/2022 από 10-05-2022 απόφασης του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου, την 14-05-2022 ημέρα Σάββατο και κατά τις ώρες από 14.00 έως 15.00, πρόκειται να πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στην οδό Ξενοφώντος στη Μυτιλήνη, από την συμβολή της με την οδό Κ. Καβέτσου έως και τη συμβολή της με την οδό Φιλικών, λόγω εκτέλεσης εργασιών σε οικία.
Λόγω της διακοπής της κυκλοφορίας στην προαναφερόμενη οδό, θα ισχύσουν οι απαραίτητες -κατά περίπτωση- προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.
Το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή, καθώς και για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων.

Latest..

Γιάννης Μπουρνού: Η κ. Κεραμέως εφαρμόζει σχέδιο απαξίωσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου – 50 λιγότερες θέσεις στο τμήμα της Λήμνου

ΛΗΜΝΟΣ: Δήλωση Γιάννη Μπουρνού Η κ. Κεραμέως εφαρμόζει σχέδιο απαξίωσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου Για άλλη μια χρονιά, η ιδεοληπτική και καταστροφική – για τη δημόσια παιδεία – … [Read More...]