Ευχές του Εντεταλμένου Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Απασχόλησης κ. Γιάννη Κρητικού για τη νέα σχολική χρονιά

ΚΩΣ: Τη Δευτέρα, 12/9/2022, και με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ο Εντεταλμένος Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Απασχόλησης κ. Γιάννης Κρητικός έκανε την παρακάτω δήλωση:
“Ένα νέο σχολικό έτος ξεκινάει με προκλήσεις, προσδοκίες, αγωνία και ελπίδα. Ανοίγεται μπροστά μας ένας νέος κόσμος και καλούμαστε να προσαρμοστούμε στη νέα πραγματικότητα που φέρνουν οι εξελίξεις των τελευταίων ετών.
Δεν μας φοβίζει το νέο και το διαφορετικό. Αντίθετα, αποτελεί ευκαιρία για την απόκτηση πλούσιων γνώσεων, χρήσιμων δεξιοτήτων και πολύτιμων εμπειριών. Εργαλεία που θα μας φανούν πολύ χρήσιμα στο μέλλον.
Έχουμε όλοι και όλες την ευκαιρία να αναλάβουμε την ευθύνη απέναντι στους άλλους αλλά και στον εαυτό μας. Αν θέσουμε στόχους, οργανώσουμε την προσπάθειά μας, δείξουμε υπομονή και επιμονή και εφαρμόσουμε τις οδηγίες των ειδικών, ένα είναι βέβαιο: ότι θα τα καταφέρουμε και πάλι.
Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα σταθεί έμπρακτα για άλλη μια χρονιά δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα. Δίπλα στους μαθητές και τις μαθήτριες, δίπλα στους εκπαιδευτικούς, στους γονείς και τους κηδεμόνες, δίπλα στα στελέχη εκπαίδευσης, τους Δήμους και τις Σχολικές Επιτροπές.
Επειδή τα καταπληκτικά παιδιά μας αξίζουν ακόμη καλύτερα σχολεία.Επειδή τα υπέροχα νησιά μας αξίζουν ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Καλή σχολική χρονιά σε όλους και όλες!’’

Latest..

Κύπρος – Ελλάδα 1-0

ΙΚΑΡΙΑ : Η εθνική μας γνώρισε την πρώτη της ήττα για τον θεσμό του Nations league σε έναν αγώνα που για την ίδια ήταν αδιάφορος, αφού είναι στην πρώτη θέση του ομίλου. Η … [Read More...]

Η πρωτιά αύξησης του ΕΣΠΑ στο Βόρειο Αιγαίο και η πρόταση του Αν. Υπουργού για διεξαγωγή ημερίδας

ΛΕΣΒΟΣ:  Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υποδέχθηκε σήμερα στο  γραφείο του στη Περιφέρεια τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων … [Read More...]