Ευχαριστήρια επιστολή Χρήστου Τριαντόπουλου προς τον Αλέξανδρο Λυμπέρη

ΣΑΜΟΣ:
Επιστολή προς τον δήμαρχο Δυτικής Σάμου, Αλέξανδρο Λυμπέρη, με την οποία τον ευχαριστεί για την μέχρι ώρας καλή συνεργασία και τη συνδρομή του Δήμου στο πλαίσιο της στήριξης των μέτρων και των έργων αποκατάστασης συνέπεια του σεισμού της 30ης Οκτώβρη 2020, απέστειλε ο υφυπουργός στον Πρωθυπουργό, Χρήστος Τριαντόπουλος.
Η επιστολή αυτή αναφέρει αναλυτικά τα εξής:
Αγαπητέ κ. Δήμαρχε,
σε συνέχεια της σχετικής επιστολής σας, με την οποία προωθήσατε την προγραμματική σύμβαση που συνήφθη μεταξύ της Ιεράς Μητροπόλεως Σάμου, Ικαρίας και Κορσέων και του Δήμου σας με αντικείμενο τη σύνταξη φακέλων για την έκδοση στεγαστικής συνδρομής – οικοδομικών αδειών αποκατάστασης δεκατεσσάρων σεισμόπληκτων Ιερών Ναών, δράττομαι της ευκαιρίας να σας ευχαριστήσω για τη μέχρι σήμερα συνδρομή σας στο πλαίσιο των μέτρων στήριξης και των έργων αποκατάστασης συνεπεία του σεισμού που έπληξε τη Σάμο στις 30.10.2020.
Παραμένουμε σε συνεργασία.
Με εκτίμηση,
Χρήστος Τριαντόπουλος Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό”

ΤΑ ΒIΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡOΤΗΤΑΣ:

<!– important to use below –>

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter
Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube
Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!
Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!

Latest..

Πρωταπριλιά

ΧΙΟΣ : Απρίλης, ο τέταρτος μήνας του πολιτικού έτους, με διάρκεια 30 ημέρες. Αρχικά ο Απρίλιος ήταν ο δεύτερος μήνας του δεκάμηνου ρωμαϊκού ημερολογίου με την ονομασία Aprilis και … [Read More...]