Ευχαριστήριο για Δωρεά στο Γηροκομείο Ικαρίας

ΙΚΑΡΙΑ: ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΙΚΑΡΙΑΣΕυχαριστήρια.
Οι ηλικιωμένοι που διαμένουν στο Γηροκομείο, οι εθελοντές που τους φροντίζουν, η επιτροπή στήριξης:
Ευχαριστούν θερμά, την προσφορά που έγινε, στη μνήμη των Σωτηρίας Μπούχτη και Αργυρώς Μπούχτη Καρούτσου του Νικολάου:
Ένα καρότσι περιπάτου, ένα σετ κρεβάτι κατακλίσεων, ένα καρότσι τουαλέτας.
Για πολλοστή φορά, όλα αυτά τα 10 χρόνια, οι Ικαριώτες, οι ξενιτεμένοι μας, οι φίλοι, με κάθε είδους αναγκαία προσφορά, στηρίζουν την μοναδική προνοιακή μονάδα του νησιού.
Να ενημερώσουμε ότι χρειάστηκαν δέκα ολόκληρα χρόνια, για να ετοιμαστούν τα χαρτιά, να ζητήσουν οι δημοτικές αρχές και να εγκρίνουν οι αρμόδιοι φορείς, την ένταξη του Γηροκομείου, στο Νομικό Πρόσωπο του Δήμου «Ιωάννης Τσαρνάς»!! (ΦΕΚ 3Μαρτίου).
Σε όλο αυτό το διάστημα οι εθελοντές που φροντίζουν τους ηλικιωμένους, οι απανταχού Ικαριώτες αλλά και φίλοι, απέδειξαν πως ενδιαφέρονται πολύ περισσότερο για τους ηλικιωμένους, απ όλους τους αρμόδιους φορείς (Δήμος, Περιφέρεια, Υπουργεία), που απορρέει από τα δικά τους καθήκοντα η φροντίδα τους, αλλά και η αντιμετώπιση των σοβαρών κοινωνικών προβλημάτων στο νησί, που μάλλον δεν έχουν ακόμα καταγραφεί.
Για να εκδοθεί η άδεια λειτουργίας του Γηροκομείου, εκκρεμεί να έρθει η αρμόδια υπηρεσία από την Περιφερειακή Ενότητα Σάμου και να σταλούν οι εκθέσεις της στους παραπάνω αρμόδιους φορείς και υπουργεία, (ούτε το γεφύρι της Άρτας να ήταν). Θέλουμε να πιστέψουμε και να ελπίζουμε ότι όλοι όσοι εμπλέκονται στη διαδικασία αδειοδότησής του Ιδρύματος, συναισθανόμενοι της ευθύνες τους, θα την επισπεύσουν, μέσα στο πολύ κοντινό επόμενο διάστημα, όπως επιτάσσουν οι πολύ σοβαρές ανάγκες.
27 Μάρτη 2021

Latest..

Καφέ…απόλαυση!

ΛΕΣΒΟΣ: Γύρω στα 1300 μ.Χ. ένας βοσκός παρατήρησε ότι όταν οι κατσίκες έτρωγαν ορισμένα φύλλα και καρπούς, που φύτρωναν κοντά στην πόλη Μόκα, γίνονταν ανήσυχες κι έμεναν … [Read More...]