Ευχαριστήριο για την φωταγώγηση του κτηρίου της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κω

ΚΩΣ: Η Λέσχη Lions Κω “Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ” συμμετέχοντας στο πρόγραμμα “Η ΑΕΛΙΑ ταξιδεύει” φωταγώγησε την Κυριακή 11/10/2020 το κτίριο της δημοτικής βιβλιοθήκης με ροζ χρώμα.
Το κτήριο της δημοτικής βιβλιοθήκης θα παραμείνει φωτισμένο με ροζ χρώμα τον μήνα Οκτώβριο, μήνας πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού. Το ροζ είναι το χρώμα σύμβολο στον αγώνα ενάντια στη νόσο, με σκοπό να διαδώσουμε όλοι μαζί το μήνυμα της εκστρατείας για τον καρκίνο του μαστού, που δεν είναι άλλο από αυτό της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης που σώζει ζωές.
Για αυτή μας την δράση θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Μιχάλη Ζουλουφό και την ΜΖ SOUND AND LIGHT DESIGN για την φωτιστική εγκατάσταση, την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του δήμου Κω για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας, τον Γιώργο Παπαποστόλου για τις υπέροχες φωτογραφίες και το πρόγραμμα «Η ΑΕΛΙΑ ταξιδεύει» που δέχτηκε να μας συμπεριλάβει στους σταθμούς του.

Η Πρόεδρος Η Γραμματέας
Ειρήνη Χατζηχριστοφή Ευαγγελία Χατζηστάση

Latest..

Αναβλήθηκε για την Άνοιξη η δίκη για τα θαλασσοδάνεια της Συνεταιριστικής τράπεζας Λέσβου – Λήμνου.

ΛΗΜΝΟΣ: Για τις 5 Απριλίου 2021 αναβλήθηκε από το Εφετείο Βορείου Αιγαίου, η εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό του σκανδάλου για τα “θαλασσοδάνεια” της Συνεταιριστικής … [Read More...]

ΠΑΛΕΨΕ Ο ΝΟΧ ΑΛΛΑ ΛΥΓΙΣΕ

ΧΙΟΣ : Έστω και δύσκολα ο Υδραϊκός έφτασε στην τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, καθώς έκαμψε στο τέλος την αντίσταση του ΝΟ Χίου και επικράτησε με 11-8 … [Read More...]