ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ

ΧΙΟΣ :
Ένας μεγάλος σκόπελος κατάφερε να ξεπεραστεί για τα δύο φιλοζωικά σωματεία της Χίου, την «Κιβωτό του Θοδωρή» και τον «Φιλοζωϊκό Σύλλογο Χίου», προς το παρόν, με την βοήθεια της Δημοτικής Αρχής και ειδικά του Αντιδημάρχου κ. Κλιαμενάκη, υπευθύνου για τα αδέσποτα στο δήμο μας.
 
Αναλυτικότερα η ανακοίνωση:
Ο κ. Κλιαμενάκης με την επιμονή, ευγένεια και αποφασιστικότητα που τον διακρίνει κατάφερε να πάρει την έγκριση της εταιρείας Seajets, έτσι ώστε τα ζώα του Δήμου προς υιοθεσία να μπορούν να ταξιδεύουν απρόσκοπτα μέχρι το Λαύριο με το πλοίο AquaBlue που κάνει το δρομολόγιο μεταξύ Μεστών και Λαυρίου.
Στην πρώτη απόπειρα αποστολής ζώων το πλήρωμα του AquaBlue έδειξε κατανόηση και βοήθησε πολύ, τόσο στην τοποθέτηση των ζώων στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο όσο και κατά την διάρκεια του ταξιδιού.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Δημοτική Αρχή η οποία από την αρχή της θητείας της κράτησε την υπόσχεση της για αμέριστη βοήθεια στα Ζωοφιλικά Σωματεία του νομού, τη στιγμή μάλιστα που πολλοί Δήμοι της Ελλάδος ενάντια στην υπάρχουσα νομοθεσία αδιαφορούν επιδεικτικά για την επίλυση του τεράστιου προβλήματος των αδέσποτων.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στην εταιρεία Seajets που βοήθησε στην μεταφορά προς υιοθεσία εκτός Χίου, των αδέσποτων ζώων και ευελπιστούμε και η εταιρεία BlueStar να συνδράμει αναλόγως ώστε να είναι δυνατή η μεταφορά, εκτός Χίου των προς υιοθεσία αδέσποτων ζώων και από το λιμάνι της Χίου.

Latest..

Χ.Θεοχάρης: Σύντομα θα μπορούμε να υποδεχτούμε και κρουαζιερόπλοια- ευπρόσδεκτοι οι Βρετανοί

ΚΩΣ: Οι Βρετανοί τουρίστες είναι ευπρόσδεκτοι στην Ελλάδα και μέσω ενδιάμεσου σταθμού και από την Τετάρτη με απευθείας πτήσεις, τόνισε ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης σε … [Read More...]

&.Πάμε να το χαρούμε&. (Video)

ΚΩΣ: Λίγες ημέρες έμειναν για τα Πανελλήνια πρωταθλήματα και τα δύο τμήματα του Ιπποκράτη που θα λάβουν μέρος σε αυτά (Κορασίδες - Έφηβοι) είναι έτοιμοι να ζήσουν την εμπειρία. … [Read More...]