Εύα Καϊλή: Παρουσία ψυχολόγων σε ειδικό χώρο είδε το παιδί της στις φυλακές

ΚΩΣ: Παρουσία παιδοψυχολόγου επισκέφθηκαν την Εύα Καϊλή σήμερα το απόγευμα στις φυλακές του Χάρεν ο πατέρας της Αλέξανδρος Καϊλής και η 23 μηνών κόρη της, μετά το «πράσινο φως» που έδωσαν οι αρχές για να δει η κρατούμενη και πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου το παιδί της. Στη συνάντηση υπήρχε μάλιστα ψυχολόγος και για την ίδια την ευρωβουλευτή.
Όπως μετέδωσε η ανταποκρίτρια του Star στις Βρυξέλλες Μαρία Ψαρά, έντονη ήταν η συναισθηματική φόρτιση, που ανεξάρτητα από τις κατηγορίες που βαραίνουν την ευρωβουλευτή, δεν άφησε αδιάφορους ούτε τους δημοσιογράφους, κατά την επίσκεψη της κόρης της στη φυλακή, προκειμένου να συναντήσει τη μητέρα της.
«O πατέρας της Εύας Καϊλή, Αλέξανδρος Καϊλής, έκανε αναστροφή, με το αυτοκίνητο… Ύστερα από λίγο σταμάτησε. Ακούσαμε τα κλάματα ενός μικρού παιδιού. Κανείς μας δε μίλησε» περιέγραψε τις στιγμές που διαδραματίσθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Όπως πρόσθεσε, κανείς δημοσιογράφος με εξαίρεση έναν που βρισκόταν εκεί, δεν προσπάθησε να ρωτήσει κάτι. «Ήταν έντονη η συναισθηματική φόρτιση. Και μόνο που βλέπεις ένα κοριτσάκι με μια παιδική τσάντα και με ροζ μπουφάν να μπαίνει στη φυλακή για να δει τη μητέρα του, είναι μια δύσκολη κατάσταση» περιέγραψε.

Στο μεταξύ, στις 11 Ιανουαρίου, ο πατέρας της Εύας Καϊλή και η σύζυγός του θα βρεθούν ενώπιον του ανακριτή για το σκάνδαλο του Qatar Gate. Πηγές αναφέρουν ότι ίσως να έχει να κάνει με τη βαλίτσα με τα χρήματα, με την οποία είχε συλληφθεί ο πατέρας της σε γνωστό ξενοδοχείο.
Σημειώνεται ότι η ανάκρισή του θα γίνει λίγες μέρες πριν την ακρόαση της Εύας Καϊλή για το νέο αίτημά της για αποφυλάκιση. Η ακρόαση της Καϊλή θα γίνει στις 20 ή στις 23 Ιανουαρίου και θα είναι η τελευταία από το κύκλωμα του Παντσέρι που θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή.

Latest..

‘’ ΔΟΠΑΒΣ ΠΡΟΣ ΣΕΓΑΣ: ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ!! Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ κ. ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΦΗ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.’’

ΚΩΣ: Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ - Κως 2023 εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: “Ο ίδιος ο ΔΟΠΑΒΣ, δηλαδή ο κ. Χατζηχριστοφής δηλώνει ότι το νέο στάδιο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ είναι … [Read More...]

Το 1ο ΓΕΛ Μεταμόρφωσης γνώρισε το Απολιθωμένο Δάσος και την φυσική κληρονομιά του Γεωπάρκου Λέσβου

ΛΕΣΒΟΣ: Γεμάτοι νέες εμπειρίες ολοκλήρωσαν την εκπαιδευτική τους επίσκεψη στο Απολιθωμένο Δάσος και το Γεωπάρκο Λέσβου οι μαθητές του 1ου ΓΕΛ Μεταμόρφωσης. Κατά τη διάρκεια … [Read More...]