Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

ΚΩΣ: Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;
ΚριόςΗ Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα των πόρων σου σήμερα και είναι καιρός να βασιστείς στον εαυτό σου, στην κοινή λογική και να εξετάσεις πρακτικά στοιχεία στη ζωή σου. Η σημερινή διέλευση Ήλιου – Ουρανού μπορεί να φέρει απρόβλεπτα στοιχεία ή μια εσωτερική ανησυχία που θα κρατήσει για λίγο. Οι εντάσεις μπορεί να έχουν να κάνουν με την έλλειψη σύνδεσης με αυτό που πραγματικά θέλεις ή την αίσθηση ότι τα πράγματα κινούνται γρήγορα γύρω σου.
ΤαύροςΗ Σελήνη μεταβαίνει στο ζώδιό σου και αναζητάς εύκολα κανάλια για να εκφραστείς. Είναι μια περίοδος άνθισης νέων ιδεών και θετικών συναισθημάτων. Έχεις επίσης ισχυρή έμπνευση και κίνητρα, πιστεύοντας πιο βαθιά στον εαυτό σου και στις προσπάθειές σου. Ωστόσο ορισμένες επιλεκτικές διελεύσεις σήμερα μπορεί να επιφέρουν κάποιες καθυστερήσεις. Η ελευθερία και η ανεξαρτησία σου είναι απαραίτητες.
ΔίδυμοιΗ Σελήνη μετακινείται στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και είναι καιρός για περισσότερο προβληματισμό ή αποτοξίνωση σε συναισθηματικό επίπεδο. Ωστόσο οι ενέργειες σήμερα μπορεί να είναι παρορμητικές αν δεν τις δαμάσεις. Αν σε οδηγεί η επιθυμία να απαλλαγείς από ορισμένα δυσάρεστα στοιχεία του παρελθόντος, σκέψου να κάνεις ένα καλό σχέδιο αντί να προσπαθήσεις να αφήσεις πίσω σου τα πράγματα τυχαία ή απότομα. Προσπάθησε να ελέγξεις τα επαναστατικά συναισθήματά σου.
ΚαρκίνοςΗ Σελήνη μεταβαίνει στον κοινωνικό σου τομέα σήμερα διεγείροντας την επιθυμία να συνδεθείς με τους άλλους. Η σύνδεση με τους στόχους και τα όνειρά σου για την ευτυχία μπορεί επίσης να είναι σε μεγαλύτερη εστίαση. Με τον Ήλιο στο ζώδιό σου έχεις γενικά περισσότερα κίνητρα να βελτιώσεις τον εαυτό σου αυτές τις μέρες. Μπορεί σήμερα να υπάρξει κάποια ένταση αν νιώθεις ότι κάποιος ή κάτι σε κρατάει πίσω. Το να αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου επηρεάζει την ερωτική σου ζωή.
ΛέωνΟι σημερινές διελεύσεις διεγείρουν τις φιλοδοξίες σου και η Σελήνη ανεβαίνει στην κορυφή του χάρτη σου, υπενθυμίζοντάς σου τους μακροπρόθεσμους και πρωταρχικούς σου στόχους. Μια μικρή πρόκληση Ήλιου – Ουρανού υποδηλώνει αλλαγές που σε επηρεάζουν και παρεμβαίνουν στα σχέδιά σου. Αν και οι σημερινές παρορμήσεις μπορεί να μην σε οδηγήσουν στη σωστή κατεύθυνση, οι παρακάμψεις που ακολουθείς είναι διδακτικές.
ΠαρθένοςΕίσαι στραμμένη προς το μέλλον και είσαι πιο διατεθειμένη να μοιραστείς τις ιδέες σου. Νιώθεις όμορφα με λίγη περισσότερη ελευθερία ή με ευχάριστες δραστηριότητες αυτήν τη στιγμή. Ο τρέχον ηλιακός κύκλος στρέφει την προσοχή σου στην ανάγκη να συνδεθείς ή να μοιραστείς φιλοδοξίες. Σήμερα πρόσεξε για παρορμητικές αποφάσεις κυρίως για θέματα που αφορούν στην ερωτική, συναισθηματική σου ζωή.
ΖυγόςΣήμερα προσπαθείς να εμβαθύνεις στις σχέσεις σου, αλλά και να βρεις καινούρια κίνητρα και στόχους. Ο εσωτερικός κόσμος σου και τα βαθύτερα συναισθήματα αποκτούν μεγαλύτερη σημασία για σένα με τη μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 8ο οίκο σου. Ωστόσο θα μπορούσες να νιώσεις ότι οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν πλήρως αυτό που εννοείς ή ότι παρεξηγούν τους στόχους και τις προθέσεις σου.
ΣκορπιόςΗ μετακίνηση της Σελήνης στον τομέα των συνεργασιών σου σήμερα μπορεί να στρέψει την προσοχή σου στην κοινωνική σου ζωή ή να αυξήσει την επιθυμία σου για συντροφιά ή ανατροφοδότηση. Αναζητάς πνευματική διέγερση αυτές τις μέρες, αλλά αυτή η ώθηση μπορεί να είναι λίγο ενοχλητική σήμερα. Τα στοιχεία ρουτίνας της ζωής σου φαίνονται να είναι λίγο πιο βαρετά στο μυαλό σου, για αυτό κάνε ό,τι μπορείς για να δαμάσεις την εσωτερική σου ανησυχία.
ΤοξότηςΗ Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα της εργασίας και των υπηρεσιών σου σήμερα κι έτσι νιώθεις καλά όταν είσαι παραγωγική κι όταν φέρνεις περισσότερη τάξη στη ζωή σου, στο σπίτι ή φροντίζεις για τις πρακτικές υποθέσεις σου. Με τη σημερινή μικρή πρόκληση του Ήλιου – Ουρανού θα μπορούσες να αμφιταλαντεύεσαι ανάμεσα στο να θέλεις να πλησιάσεις κάποιον ή να κρατήσεις αποστάσεις.
ΑιγόκεροςΗ Σελήνη κατευθύνεται στον εκφραστικό ηλιακό 5ο οίκο σου για πάνω από δυο μέρες και είσαι ιδιαίτερα συντονισμένη με την ανάγκη για αναψυχή. Το να δημιουργείς κάτι και να το μοιράζεσαι με τους άλλους είναι ένας τρόπος για να απολαύσεις τις ενέργειες της ημέρας. Θα μπορούσες να ζητήσεις ενίσχυση και ανατροφοδότηση αυτή τη στιγμή του σεληνιακού μήνα. Με τον Ήλιο τώρα στον τομέα της συνεργασίας σου είσαι πιο κοινωνική και πρόθυμη να συμβιβαστείς.
ΥδροχόοςΜε τη Σελήνη να μετακομίζει στον ηλιακό 4ο οίκο σου είσαι λίγο πιο συγκρατημένη. Θέλεις να αισθάνεσαι ασφαλής και τα οικεία μέρη ή κάποια πρόσωπα μπορεί να είναι πιο ελκυστικά. Ωστόσο μια διέλευση του Ήλιου με τον Ουρανό σήμερα μπορεί να προκαλέσει μια ανησυχία ή μια γκρίνια σε σένα, αν έχεις αγνοήσει την ανάγκη για πρόοδο ή αλλαγή.
ΙχθείςΗ Σελήνη μετακομίζει στον 3ο ηλιακό σου οίκο και είσαι διατεθειμένη να αφήσεις την περιέργειά σου να σε οδηγήσει. Το να είσαι σε κίνηση ειδικά σε νοητικό επίπεδο είναι σημαντικό για εσένα σήμερα. Τα ζωντανά περιβάλλοντα και οι άνθρωποι μπορεί να είναι ελκυστικά περισσότερο από ότι συνήθως και βρίσκεις ενδιαφέρουσες ιδέες. Είναι γενικά μια καλή στιγμή για να εξερευνήσεις δρόμους για αυτοέκφραση.

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

Latest..

Επέλαση τουριστών στην Λήμνο με το πλοίο Διαγόρας και το Αδαμάντιος Κοραής – Δείτε τι κατέβασε σήμερα! (βίντεο- φωτο)

ΛΗΜΝΟΣ: Φουλαρισμένο από κόσμο έφτασε σήμερα στο λιμάνι της Μύρινας το πλοίο Διαγόρας στις 12:00 από την Καβάλα και λίγο αργότερα στις 13:20 το Αδαμάντιος Κοραης από την … [Read More...]