Ηλεκτρονικό εμπόριο και ταχυμεταφορές με την 
E-BILL COURIER

ΛΕΣΒΟΣ:

Το ηλεκτρονικό εμπόριο παρουσίασε αρρυθμίες στις αυξημένες απαιτήσεις του καταναλωτικού κοινού. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι καθυστερήσεις να είναι μεγάλες, οι παραγγελίες να εκτελούνται μισές και οι πελάτες να είναι δυσαρεστημένοι.Συγκεκριμένα, τα τελευταία 2,5 χρόνια παρουσιάστηκαν καθυστερήσεις στις παραδόσεις των αποστολών, παραγγελίες με τα μισά προϊόντα να παραδίδονται και τα άλλα να μένουν σε αναμονή, προβληματική επικοινωνία και τελικά δυσαρεστημένοι πελάτες που εμπιστεύτηκαν την επίσημη ενημέρωση των online καταστημάτων για άμεση παράδοση προϊόντων που προπλήρωσαν!
Από τη στιγμή που θα υποβληθεί μία παραγγελία έως την παραλαβή των προϊόντων από τον καταναλωτή, πάντα μεσολαβεί κάποια εταιρεία ταχυμεταφορών (courier).
Στο σημείο αυτό αξίζει να σας αναφέρουμε την E-Bill Courier, μία εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) που λαμβάνει τις αποστολές σας απ’ τον χώρο σας όλο το 24ωρο, όλες τις ημέρες της εβδομάδας δίνοντάς σας την δυνατότητα να παρακολουθείτε την πορεία της αποστολής σας μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας με απλό και εύκολο τρόπο. Επιπλέον, εντός του νομού Αττικής η εταιρεία E-Bill Courier πραγματοποιεί παράδοση όλο το 24ωρο όλες τις ημέρες της εβδομάδας, αλλά και παραδόσεις αυθημερόν (εντός 12 ωρών), επείγουσες (εντός 6 ωρών) και υπερεπείγουσες (εντός 3 ωρών), κατόπιν συνεννόησης.
Παράλληλα, η E-Bill Courier δύναται να διεκπεραιώσει αποστολές με αντικαταβολή και να προβεί σε απόδοση της αντικαταβολής εντός του νομού Αττικής εντός 24 ωρών και εντός Ελλάδας εντός έξι (6) εργάσιμων ημερών, ύστερα από την παραλαβή.
Το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας E-Bill Courier είναι πάντα διαθέσιμο για να σας λύσει όλες τις απορίες και να σας εξυπηρετήσει, παίρνοντας όλα τα μέτρα προστασίας. Ταυτόχρονα, πρωταρχικός στόχος για τη συγκεκριμένη εταιρεία courier  είναι η προστασία της δημόσιας υγείας λαμβάνοντας και εφαρμόζοντας τα κατάλληλα μέτρα και περιορισμούς.
Η E-Bill Courier είναι μία ανερχόμενη ταχυδρομική εταιρεία που διαθέτει αυτόνομο και άριστα οργανωμένο δίκτυο καταστημάτων και παραλαμβάνει, μεταφέρει και παραδίδει τον φάκελο ή το δέμα σας σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Latest..

Μ.Κόνσολας: “Το επόμενο βήμα είναι η προκήρυξη των θέσεων του εκπαιδευτικού προσωπικού για να λειτουργήσει η Σχολή Μηχανικών του Εμπορικού Ναυτικού στην Κάλυμνο”

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, για την υπογραφή του Προεδρικού Διατάγματος για την ίδρυση της Σχολής Μηχανικών της … [Read More...]

ΜΑΛΕΛΗΣ ΣΕ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ: ΧΑΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΥΠΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΛΑΪΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΧΙΟΣ : Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Σταμάτης Μαλέλης στο πλαίσιο περιοδείας του συναντήθηκε στον Πολιχνίτο με Προέδρους των γύρω χωριών και συζήτησε τα προβλήματά τους. Ο κος Μαλέλης … [Read More...]

ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΓΩΝΑ ΛΟΓΩ ΚΑΙΡΟΥ

ΧΙΟΣ : Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΧΙΟΥ-ΣΑΜΟΥ,στη δια περιφοράς σημερινή συνεδρίασή του, αποφάσισε την αναβολή του προγραμματισμένου για την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου Αγώνα … [Read More...]

Έντονα καιρικά φαινόμενα στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου – Χιονοπτώσεις, θυελλώδεις άνεμοι

ΚΩΣ: Έρχεται επιδείνωση λόγω της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα» – Χαμηλές θερμοκρασίες, ισχυρός παγετός και πυκνές χιονοπτώσεις Στην έκτακτη ενημέρωση από το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης … [Read More...]