Ημέρα Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας, 19/6

ΧΙΟΣ :

Η Κυριακή των Αγίων Πάντων (19-06-2022) έχει καθιερωθεί ως η “Ημέρα Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας”.Για το λόγο αυτό στις έδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Λέσβου, Χίου και Σάμου θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις για τον εορτασμό της συγκεκριμένης ημέρας.
Ετσι στη Χίο θα πραγματοποιηθεί επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Αρτεμίου στη Χίο (Ε.Ο. Χίου – Καρυών – περί ώρα 10:15) και μετά το πέρας αυτής θα ακολουθήσει λιτή εκδήλωση στην αίθουσα του Κέντρου Νεότητος Αγίου Αρτεμίου.
Επίσης:Στη Μυτιλήνη, θα πραγματοποιηθεί επίσημη Δοξολογία στον ΙερόΜητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αθανασίου στη Μυτιλήνη (περί ώρα 10:15) και μετά το πέρας αυτής θα ακολουθήσει λιτή εκδήλωση στη Λέσχη Εθνοφρουράς Μυτιλήνης (στην πόλη της Μυτιλήνης).
Στη Σάμο, θα πραγματοποιηθεί επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου στην πόλη του Βαθέως στη Σάμο (περί ώρα 10:30) και μετά το πέρας αυτής θα ακολουθήσει λιτή εκδήλωση στη Λέσχη Αξιωματικών Εθνοφρουράς Σάμου (στην πόλη του Βαθέως στη Σάμο).

Latest..

Επέλαση τουριστών στην Λήμνο με το πλοίο Διαγόρας και το Αδαμάντιος Κοραής – Δείτε τι κατέβασε σήμερα! (βίντεο- φωτο)

ΛΗΜΝΟΣ: Φουλαρισμένο από κόσμο έφτασε σήμερα στο λιμάνι της Μύρινας το πλοίο Διαγόρας στις 12:00 από την Καβάλα και λίγο αργότερα στις 13:20 το Αδαμάντιος Κοραης από την … [Read More...]