Η δημιουργία και δεύτερου μουσικού Γυμνασίου στο νησί μας είναι γεγονός

ΛΕΣΒΟΣ:

Μουσικό  Γυμνάσιο στη Δυτική Λέσβο
Η δημιουργία και δεύτερου μουσικού Γυμνασίου  στο νησί μας είναι γεγονός.
Ήδη το Υπουργείο Παιδείας, αντιλαμβανόμενο την ταλαιπωρία και τις απαιτούμενες δαπάνες για την μεταφορά των μαθητών από τις απομακρυσμένες περιοχές στην πόλη της Μυτιλήνης, ικανοποιεί το πάγιο και δίκαιο σχετικό αίτημα των γονέων.
Ένα αίτημα που, αποκλειστικά, με την ιδιότητά του ως Προέδρου της ΔΑΚΕ καθηγητών, “επεξεργάσθηκε” και μου μετέφερε ο δραστήριος και αποτελεσματικός κ. Απόστολος Βαρελτζής και το οποίο (αίτημα) υποστηρίξαμε στο Υπουργείο.
Οφείλω να ευχαριστήσω την ηγεσία του Υπουργείου για την άμεση ανταπόκρισή τους. (Ήδη σήμερα αποστείλαμε το σχετικό ΦΕΚ στο Τυπογραφείο)
Και  αυτό αποτελεί μια ακόμα, μαζί με πολλές  άλλες, απόδειξη ότι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στηρίζει την περιφέρεια και ειδικότερα τους νεοσύστατους δήμους, διαψεύδοντας ακόμα μια φορά αυτούς που διέδιδαν ότι μελετάται η κατάργησή τους.
Ιδιαίτερα συγχαρητήρια οφείλω στον κ. Βαρελτζή, του οποίου η επιχειρηματολογία και η επιμονή είχαν ως αποτέλεσμα την ευόδωση του συγκεκριμένου στόχου. Και να θυμίσω ότι πριν λίγους μήνες, με πρωτοβουλία της ΔΑΚΕ, πετύχαμε και την ίδρυση Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑΛ) στην Καλλονή.

Latest..

Κορωνοϊός: 12.405 θάνατοι στην Ελλάδα

ΙΚΑΡΙΑ : Ο Κορωνοϊός συνεχίζει να καλπάζει στη χώρα μας με τον ΕΟΔΥ σήμερα να ανακοινώνει 21 νεκρούς από την πανδημία φτάνοντας στο σύνολο πλέον τους 12.405 θανάτους από την … [Read More...]

Αύριο με το «Βήμα της Κυριακής», αφιέρωμα στο Βόρειο Αιγαίο από το περιοδικό «ΔΙΑΚΟΠΕΣ» με πλούσια παρουσίαση της Λήμνου!

ΛΗΜΝΟΣ: Αύριο Κυριακή μην χάσετε στο «Βήμα της Κυριακής» το περιοδικό ΔΙΑΚΟΠΕΣ, στον πλήρη ταξιδιωτικό οδηγό για την Ελλάδα και τους προορισμούς της σε μία πολυτελής έκδοση 430 … [Read More...]

ΕΛΒΕΤΙΑ-ΟΥΑΛΙΑ 1-1

ΙΚΑΡΙΑ : Ο Εμπολό άνοιξε το σκορ για την Ελβετία στο 49′ ενώ οι Ουαλοί ισοφάρισαν στο 74′ με τον Μουρ. Με το ματς αυτό ολοκληρώθηκε η πρώτη αγωνιστική του Α’ ομίλου. Το … [Read More...]

ΕΚΣ:Απεργία 16 Ιουνίου

ΙΚΑΡΙΑ : Σάμος : 10 πμ Εργατικό Κέντρο Σάμου, στο Βαθύ Ικαρία : 12 πμ Εύδηλος Δυναμώνουμε τον αγώνα και απαιτούμε Να πεταχτεί στα σκουπίδια – Να μην ψηφιστεί το … [Read More...]