Η Ελλάδα στους κορυφαίους προορισμούς για solo ταξίδια.

ΛΗΜΝΟΣ:

Τα solo ταξίδια θα κυριαρχήσουν το 2023 στις προτιμήσεις των ταξιδιωτών, σύμφωνα με έρευνα που διενήργησε το πανεπιστήμιο του Οχάιο.
Σύμφωνα με έκθεση του WTM Global Hub οι αναζητήσεις της Google για solo ταξίδια έχουν τετραπλασιαστεί συγκριτικά με το 2020.

Σημειώνεται πως η εν λόγω μορφή τουρισμού, βρισκόταν ήδη σε ανοδική πορεία το 2022, ενώ το ενδιαφέρον για το 2023 πρόκειται να αυξηθεί ακόμα περισσότερο.
Σύμφωνα με την Kayak, οι αναζητήσεις για solo πτήσεις είναι 36% υψηλότερες για ταξίδια του 2023 από ό,τι για ταξίδια του 2022.
H κορυφαία 5αδα για solo trips:

  1. Ισπανία
  2. Ιταλία
  3. Ελλάδα
  4. Νέα Ζηλανδία
  5. Αυστραλία

Παράλληλα μία ακόμα τουριστική τάση για το 2023 κάνει την εμφάνισή της. Σύμφωνα με το Forbes Advisor τα off season ταξίδια θα έχουν την τιμητική τους. Φαίνεται πως πολλοί τα επιλέγουν τόσο για την αποφυγή του συνωστισμού όσο και για τις οικονομικότερες τιμές.
Οι περιορισμοί της πανδημίας αύξησαν την επιθυμία για ταξίδια με αποτέλεσμα το 2022, οι τουρίστες να συνωστίζονταν στους δρόμους πολλών ευρωπαϊκών πόλεων. Ωστόσο αυτή η τάση μπορεί τελικώς να «πλημμυρίσει» από τουρίστες τους προορισμούς και στην off season.
tousimtoday
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr – στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Latest..

Πρόεδρος Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας Ικαρίας: ”Γνωστοί Μπαχαλάκηδες” προσπάθησαν να αμαυρώσουν την Εθνική επέτειο

ΙΚΑΡΙΑ: Σε ένα δεικτικό σχόλιο προέβη ο πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας στην Ικαρία Γιάννης Σηφάκης, αναφορικά με την προσπάθεια κάποιων που όπως λέει στην … [Read More...]