Η Ελληνίδα γιαγιά που μαγειρεύει στο TikTok θα σου κλέψει την καρδιά

ΚΩΣ:
Στα social media, πολλά είναι τα προφίλ που μπορεί κανείς να βρει και να ακολουθήσει, ανάλογα με τα ενδιαφέροντά του.

Μέσα σε αυτά, οι bloggers και οι influencers μπορεί να δίνουν στιλιστικές συμβουλές, υπάρχουν όμως και εκείνα τα προφίλ που προτείνουν στέκια μέσα στην πόλη και γεύσεις που σίγουρα θα σου μείνουν αξέχαστες.
Σε αυτή την τελευταία κατηγορία φυσικά κατατάσσονται και τα προφίλ με όσους δίνουν μαγειρικές συμβουλές και συνταγές.

Υπάρχουν, η αλήθεια είναι, αρκετά προφίλ διάσημων -και μη- σεφ, εκείνο όμως που ξεχωρίσαμε είναι το προφίλ σε Tik-Tok, Instagram και YouTube, «Η Καλή μας η Γιαγιά».

Η φυσιογνωμία της γιαγιάς, οι κλασικές συνταγές που μας μεταφέρουν στα παιδικά μας χρόνια και τα αρώματα των φρέσκων μυρωδικών είναι σίγουρα μερικά από τα μυστικά της επιτυχίας αυτού του προφίλ.

Εκείνο που πρέπει να σου πούμε -αν ακόμη δεν έχεις ανακαλύψει αυτό το προφίλ- είναι πως στο TikTok έχει 116.2Κ ακόλουθους ενώ στο Instagram ξεπερνούν τους 800 followers. Όσο για το κανάλι της στο YouToube,έχει περισσότερους από 3 χιλιάδες subscribers.

Εκείνο επίσης που δεν θα σου περάσει απαρατήρητο στα βίντεο της Καλής μας της Γιαγιάς είναι ο εγγονός της, ο οποίος δοκιμάζει τα φαγητά της και ξετρελαίνεται.
Τέλος, ένα ακόμη θετικό πρόσημο για τους followers είναι πως οι συνταγές της είναι εύκολες αλλά και πως, «Η Καλή μαςΗ Γιαγιά» είναι γλυκύτατη. Ετοιμάσου να σου κλέψει την καρδιά.
μ
https://www.bovary.gr/living/taste/i-ellinida-giagia-poy-mageireyei-sto-tik-tok

Latest..

Κορωνοϊός: 30.218 θάνατοι στην Ελλάδα

ΙΚΑΡΙΑ : Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα 9 νεκρούς και 3 από προηγούμενες ημέρες. Έτσι φτάσαμε στο σύνολο πλέον τους 30.218 θανάτους από την αρχή της πανδημίας τον Φεβρουάριο του … [Read More...]

Μ. Κακαλή, πρόεδρος Επιτροπής Ισότητας ΚΕΔΕ: Δεν αρκεί η εκ των υστέρων υποστήριξη θυμάτων βίας, αλλά η ενεργή παρέμβαση και αποτροπή τέτοιων φαινομένων

ΛΗΜΝΟΣ: Με πρωτοβουλία της Επιτροπής Ισότητας της ΚΕΔΕ και στο πλαίσιο υλοποίησης του Μνημονίου Συνεργασίας που υπεγράφη μεταξύ της ΚΕΔΕ, της Γενικής Γραμματείας … [Read More...]

Σύνοδος Κορυφής ΝΑΤΟ: Στήριξη Ουκρανίας-Διαδικασίες ένταξης Σουηδίας και Φινλανδίας

ΙΚΑΡΙΑ: Οι χώρες μέλη του ΝΑΤΟ διαβεβαίωσαν σήμερα ότι η Ουκρανία μπορεί να υπολογίζει στην υποστήριξή τους «για όσο χρόνο χρειαστεί» απέναντι στην «αγριότητα» της Μόσχας, η οποία … [Read More...]