Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΜΕ VOUCHER ΚΑΙ PASS ΤΩΡΑ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

ΚΩΣ: Θέρμανση των σπιτιών μας, ψώνια για το τσουκάλι και οι λογαριασμοί που έχουν φτάσει στο θεό, αποτελούν ασφυκτική θηλιά γύρω από τον λαιμό μας.Για άλλη μια φορά εκατομμύρια δίνονται στους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους.
Super market και οι επιχειρήσεις στην ενέργεια πολλαπλασιάζουν ασταμάτητα τα κέρδη τους.
Ενώ στον λαό πετάγονται δίφραγκα για να ξεγελάσει την πείνα του.

Με τους μισθούς να «ανεβαίνουν» σαν το μαρτύριο της σταγόνας με εντολή κυβέρνησης κι όχι με ελεύθερες συλλογικές διαπραγματεύσεις, χιλιάδες εργαζόμενοι να πληρώνονται με 400€ λόγω της ημιαπασχόλησης, τα καλάθια και τα αγιοβασιλάκια της ελεημοσύνης, προκαλούν θυμό και οργή.
Στάχτη στα μάτια των εργαζομένων και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων είναι τα κάθε είδους pass της κυβερνήσεις, για τη δήθεν στήριξη των ευάλωτων.
Το Εργατικό Κέντρο ΒΣΔ απαιτεί:
Τώρα αυξήσεις στους μισθούς και τις συντάξεις, στις κοινωνικές παροχές.
Απαιτούμε γενναία μείωση και πλαφόν στις τιμές των βασικών αγαθών και την κατάργηση του ΦΠΑ που τσακίζει το εισόδημά μας.
Καλούμε τους εργαζόμενους και τα σωματεία της περιοχής μπροστά στην κοροϊδία τους, να δυναμώσουν τον διεκδικητικό αγώνα και την αλληλεγγύη.
Η ζωή μας δε χωράει σε vouchers και pass!

Latest..

Λήμνος :Με μεγάλη προσέλευση ολοκληρώθηκε η εθελοντική αιμοδοσία .Τριακόσια και πλέον άτομα έδωσαν αίμα!(βιντεο+φωτο)

ΛΗΜΝΟΣ: Με μεγάλη προσέλευση ολοκληρώθηκε το 3ήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ο πολυπληθής σύλλογος αιμοδοτών Λήμνου. Η προσέλευση κατά το τριήμερο … [Read More...]

Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ η ρύθμιση “Διαχείρισης πλεονάζουσας αλιευτικής ικανότητας” για την αύξηση χωρητικότητας και ιπποδύναμης στα αλιευτικά σκάφη.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]

Αντί αποχαιρετισμού στην Σοφία μας

ΙΚΑΡΙΑ: Όλοι εμείς που συνεργαστήκαμε, γνωρίσαμε και βάλαμε στην καρδιά μας την Σοφία Σιδηροπούλου είμαστε ακόμα συγκλονισμένοι από την τραγική της απώλεια την τελευταία ημέρα του … [Read More...]

Συμμετοχή Περιφερειάρχη στο 3 ο Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα: «Διοίκηση, Οργάνωση και Ανάπτυξη Λιμένων»

ΛΕΣΒΟΣ: Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης συμμετείχε σήμερα 01.04.2023 ως μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής στο 3ο Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα: … [Read More...]