Η ΚΝE εγκαινιάζει το spot της στην Πλατεία Σαπφούς!

ΛΕΣΒΟΣ:

Η Τομεακή Οργάνωση Λέσβου της ΚΝΕ, μπροστά στη διεξαγωγή του 30ου «Αντιιμπεριαλιστικού Διημέρου»-Κατασκήνωσης της στα Τσαμάκια στις 9-10-11 Ιουλίου, ξεκινάει μια σειρά από μικρά και μεγάλα event για να φτάσει παντού το κάλεσμα του Διημέρου!Τόσο σήμερα, όσο και σε άλλες ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν, στην Πλατεία Σαπφούς , τα μέλη και οι φίλοι της ΚΝΕ, θα κάνουν «μικρά spoil» για όσα θα συναντήσουν φέτος οι κατασκηνωτές, διοργανώνοντας δραστηριότητες ανοιχτές για όλους!
Σήμερα Παρασκευή 11/6, στις 20:00, θα γίνει μικρή συζήτηση για το περιεχόμενο του Διημέρου, με το Δημήτρη Ευσταθίου, γραμματέα του Τομεακού Συμβουλίου Λέσβου της ΚΝΕ.
Αμέσως μετά θα γίνει παρουσίαση από το μουσικό συγκρότημα «Το Ξεκούρδιστο Μήλο» και η βραδιά θα κλείσει με αφιέρωμα στο ρεμπέτικο τραγούδι με τους Γιάννη Κακαρώνη και Στέλιο Σπυριδάκη.
Αύριο Σάββατο 12/6, το πρώτο ραντεβού δίνεται στις 10:30 στο άλσος Τσαμάκια, όπου θα γίνουν δράσεις εθελοντικού καθαρισμού και μικρή συζήτηση με θέμα «Ατομική ευθύνη και η καταστροφή του περιβάλλοντος, ή κάτι…βρωμάει εδώ». Και στις 17:00, βρισκόμαστε στην Πλαζ Τσαμάκια για αγώνες beach volley!
Δήλωσε Συμμετοχή στην Κατασκήνωση, στο τηλέφωνο 6982390383 και στο e-mail knelesvou@gmail.com, η στο spot της ΚΝΕ στην Πλατεία

Latest..