Η Μαρία Κακαλή εισηγήτρια σε θέματα παιδικής προστασίας και ισότητας των φύλων στο συνέδριο της Κ.Ε.Δ.Ε.

ΛΗΜΝΟΣ: Στο συνέδριο της Κ.Ε.Δ.Ε. για θέματα που απασχολούν τους δήμους, που πραγματοποιήθηκε στον Βόλο 21-23 Νοεμβρίου, συμμετείχε η Δήμαρχος Αγίου Ευστράτιου και Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας της Κ.Ε.Δ.Ε. σε παράλληλη συνεδρία με θέματα παιδικής προστασίας και διασφάλισης ισότητας των φύλων!
Στην παράλληλη συνεδρία συμμετείχαν οι αρμόδιοι Γενικοί Γραμματείς του Υπουργείου Εργασίας, ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γ. Σταμάτης, η Γενική Γραμματέας Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων Καλυψώ Γούλα.
Στην κεντρική εισήγησή της η κυρία Κακαλή αναφέρθηκε στις δράσεις της Επιτροπής Ισότητας της Κ.Ε.Δ.Ε. που αφορούν την έμφυλη βία και την ενεργοποίηση των γυναικών για την ενεργό συμμετοχή τους στη δημόσια διοίκηση!

Latest..

Tην συλλογή έργων τέχνης του Γιάννη Γιαννέλη – Θεοδοσιάδη γνώρισαν οι μαθητές του Λυκείου Αγιάσου

ΛΕΣΒΟΣ: Στο Παλαιό Δημαρχείο βρέθηκε σήμερα, Τετάρτη 30 Νοεμβρίου, το Λύκειο Αγιάσου. Σκοπός της επίσκεψης των μαθητών ήταν να θαυμάσουν από κοντά τους πίνακες και έργα της … [Read More...]

Κλειστά κέντρα για τους πρόσφυγες που φτάνουν στα ελληνικά νησιά: Ένα χρόνο αργότερα, «όλοι υποφέρουν από προβλήματα ψυχικής υγείας»

ΛΕΣΒΟΣ: H προσπάθεια να δουν έναν γιατρό, να λάβουν θεραπεία ινσουλίνης για τον διαβήτη, να αναζητήσουν νομικές συμβουλές πριν από τη συνέντευξη ασύλου. Όλα αυτά αποτελούν … [Read More...]