Η μητέρα των θυμάτων περιγράφει το φονικό στη Μακρινίτσα: Έτρεξα να προστατεύσω το εγγονάκι μου (βίντεο)

ΛΗΜΝΟΣ:

Ανατριχιαστική είναι η περιγραφή της μητέρας των δύο νέων που δολοφονήθηκαν χθες βράδυ στη Μακρινίτσα, η οποία φέρει σημάδια της επίθεσης του δράστη τόσο στο πρόσωπο όσο και στο χέρι.
«Έχουμε πάθει σοκ, εγώ δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα ότι έχουν φύγει τα παιδιά μου, νομίζω θα τους δω να έρχονται» είπε η μητέρα, μιλώντας στο Mega.
«Εγω ήμουν η πρώτη που δέχθηκε την επίθεση. Μπήκε μέσα, έτρεξα να προστατεύσω το εγγονάκι μου, λέει η κόρη μου κλείστε τις πόρτες και άρχισε να με χτυπάει, έβγαλε ένα μαχαίρι τεράστιο, ήρθε η κόρη μου με είδε σε αυτή την κατάσταση μέσα στα αίματα» περιγράφει η μητέρα.

«Εγώ πιστεύω ότι θα σκότωνε εμένα, αν δεν κατέβαινε εκείνη την ώρα το παιδί μου» συμπλήρωσε η γυναίκα. Στη συνέχεια περιέγραψε ότι ήρθε και ο γιος της και ο δολοφόνος άρχισε να χτυπάει και αυτόν, σημειώνοντας ότι δεν πρόλαβε να αντισταθεί.
«Προσπαθούμε να δώσουμε δύναμη στο εγγονάκι μας, που είναι 2,5 ετών» πρόσθεσαν οι γονείς των δύο θυμάτων, ζητώντας την τιμωρία του δράστη. «Να μην βγει καθόλου έξω. Θέλουμε ισόβια, τα παιδιά όμως δεν θα γυρίσουν πίσω» είπαν.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Latest..

Απαλλάσσονται οι αγρότες και οι αλιείς από το τέλος επιτηδεύματος για το φορολογικό έτος 2020

ΛΕΣΒΟΣ: Την απαλλαγή των αγροτών και των αλιέων από την καταβολή του τέλους επιτηδεύματος για το φορολογικό έτος 2020, ανακοίνωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, … [Read More...]

e-απελπισία

ΙΚΑΡΙΑ : Γράφει ο Δημήτρης Σεβαστάκης για την Αυγή Είναι κλειστός ενάμιση χρόνο. Έχοντας συλλέξει άπειρους λογαριασμούς, άπειρα χάρτινα και διαδικτυακά μπιλιέτα με χρέη, … [Read More...]