Η ΝΟΔΕ Λέσβου καταδικάζει το περιστατικό ξυλοδαρμού νεαρής γυναίκας στη Μυτιλήνη

ΙΚΑΡΙΑ :

Το περιστατικό ξυλοδαρμού που καταγγέλλει νεαρή γυναίκα ότι υπέστη από ακροδεξιό χτες στη Μυτιλήνη καταδικάζει με ανακοίνωσή της και η ΝΟΔΕ Λέσβου. Σήμερα η ΝΕ Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τη ΝΟΔΕ Λέσβου να πάρει θέση καθώς ο φερόμενος ως δράστης αποτελούσε μέλος της.
Η απάντηση της ΝΟΔΕ Λέσβου «Είναι διαχρονική και πάγια η θέση της Νέας Δημοκρατίας και του Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι καταδικάζει απερίφραστα την κάθε είδους βία, από όπου και αν προέρχεται, εν αντιθέσει με άλλες πολιτικές δυνάμεις, οι οποίες καταδικάζουν την βία ‘alacarte’ και επιλεκτικά, με γνώμονα το προσωπικό και κομματικό τους συμφέρον. Προφανώς και σαφέστατα η δημοκρατική αυτή στάση της καταδίκης της βίας ισχύει και για το περιστατικό του ξυλοδαρμού, που αναφέρεται ότι έλαβε χώρα χτες το βράδυ στην πόλη της Μυτιλήνης.
Κατά τα λοιπά, το ποιος δείχνει ανοχή στη βία και κυρίως το ποιος εξακολουθεί να διχάζει τους Έλληνες και να επιδίδεται σε «κυνήγι μαγισσών», για να δημιουργήσει κλίμα διχόνοιας και να επιστρέψει στα πεζοδρόμια του 2014, το γνωρίζουν πολύ καλά οι πολίτες. Η Ελλάδα, σήμερα, είναι κράτος δικαίου και οι διαφορές επιλύονται από τη Δικαιοσύνη, την οποία όλοι οφείλουν να εμπιστεύονται και να σέβονται τις αποφάσεις της. Ας το συνειδητοποιήσουν όλοι όσοι απεργάζονται αντιδημοκρατικές συμπεριφορές»
ΕΡΤ

Latest..

Πόρτο – Ολυμπιακός 2-0

ΙΚΑΡΙΑ : Προσωπικά λάθη, έλλειψη καθαρού μυαλού και επιπολαιότητας στοίχισαν στον Ολυμπιακό την ήττα από την Πόρτο, σε ένα παιχνίδι που δεν ήταν βέβαια χειρότερος από την … [Read More...]