Η “πονεμένη ιστορία” με την καθίζηση στο δρόμο του Πλατύ Γιαλού που “παραμένει και μεγαλώνει” εδώ και 17 χρόνια! (video)  

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

Ο φακός του kalymnos-news.gr βρέθηκε σήμερα Τρίτη 10 Ιανοαυρίου 2023  στο δρόμο του Πλατύ Γιαλού και στο σημείο όπου πριν 17  χρόνια περίπου, έγινε μία σοβαρή καθίζηση, η άκρη του δρόμου υποχώρησε και το οδόστρωμα περιορίστηκε και στένεψε.
Μία «πονεμένη ιστορία» που σίγουρα θυμίζει στους περιοίκους και στους περαστικούς, την ασυνέπεια όλων των Δημοτικών Αρχών,όλα αυτά τα 17 χρόνια.
 Βέβαια το πρόβλημα έχει επιδεινωθεί, η καθίζηση έχει επεκταθεί και σε άλλο τμήμα του δρόμου και κάτοικοι στον Πλατύ Γιαλό ανησυχούν.
Το μόνο που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια, είναι να μπει μία στοιχειώδης σήμανση που να δηλώνει την επικινδυνότητα.
Πριν ένα χρόνο περίπου, επισκέφτηκε  την περιοχή ο Δήμαρχος Δ.Διακομιχάλης για να δει από κοντά τη ζημιά και ακούσαμε για μία ακόμη φορά, ότι «θα ξεκινήσει άμεσα η αποκατάσταση»!
Επανήλθε ο Δήμαρχος πριν μερικούς μήνες, προς το τέλος της τουριστικής περιόδου για να εξαγγείλει για μία ακόμη φορά, ότι όλα είναι έτοιμα και άμεσα ξεκινά το έργο της αποκατάστασης της καθίζησης.
Μέχρι τώρα δυστυχώς, το μόνο που βλέπουμε είναι “η καθίζηση να συνεχίζει να παραμένει αλλά και να μεγαλώνει επικίνδυνα”!
Δείτε το video που ετοίμασε η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς
9-1-2023 Η καθίζηση του δρόμου στον Πλατύ Γυαλό παραμένει και μεγαλώνει…Watch this video on YouTube

Latest..

Πρόεδρος Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας Ικαρίας: ”Γνωστοί Μπαχαλάκηδες” προσπάθησαν να αμαυρώσουν την Εθνική επέτειο

ΙΚΑΡΙΑ: Σε ένα δεικτικό σχόλιο προέβη ο πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας στην Ικαρία Γιάννης Σηφάκης, αναφορικά με την προσπάθεια κάποιων που όπως λέει στην … [Read More...]

Ευχές Ερντογάν σε Μητσοτάκη για την 25η Μαρτίου – «Η συνεργασία μεταξύ των χωρών μας θα αναπτυχθεί περαιτέρω»

ΛΗΜΝΟΣ: Ευχετήρια επιστολή προς τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, έστειλε ο Ταγίπ Ερντογάν για την Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου. Στην επιστολή, ο Πρόεδρος της Τουρκίας, … [Read More...]