Η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. ενισχύει τα σωματεία!

ΚΩΣ: Εξαιρετική πρωτοβουλία της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου, προς τα σωματεία της δύναμης της. Η διοργανώτρια αρχή του μπάσκετ με πρωτοβουλία της προέδρου Ανδριάνας Μπαφίτη και με τη σύμφωνη γνώμη όλων των μελών του Δ.Σ., θα ενισχύσει οικονομικά τον Ιούνιο όλα τα σωματεία της δύναμης της, τα οποία έχουν την αναγνώριση ειδικού σκοπού από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Αυτή είναι και η πρώτη προσπάθεια στήριξης της διοργανώτριας αρχής, λόγω… κορωνοϊού κα της διακοπής λειτουργίας των συλλόγων.
Αν μη τι άλλο, η στήριξη της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου αποδεικνύει το ενδιαφέρον για το καλό του αθλητισμού, την ανάπτυξη και φυσικά την απόλυτη στήριξη προς τους συλλόγους. Όπως είναι γνωστό εδώ και δυόμισι περίπου μήνες τα σωματεία αναγκάστηκαν να σταματήσουν τη λειτουργία τους λόγω της καραντίνας και η επόμενη μέρα προμηνύεται δύσκολη για όλους. Στο πλαίσιο λοιπόν των μέτρων στήριξης, η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου αποφάσισε να ενισχύσει οικονομικά τα σωματεία της δύναμης της τον επόμενο μήνα, δίνοντας μία σημαντική βοήθεια σε μία κενή αγωνιστική και προπονητική περίοδο με ότι συνεπάγεται αυτό.Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ.: «Η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου, κατόπιν πρότασης της προέδρου κ. Ανδριάνας Μπαφίτη που έγινε καθολικά αποδεκτή από τα μέλη του Δ.Σ. και λαμβάνοντας υπ όψιν, τις παρούσες δυσχέρειες που έχουν προκύψει από τον ιό Covid 19, προωθεί μέσα στο μήνα Ιούνιο την οικονομική ενίσχυση όλων των αναγνωρισμένων ειδικού σκοπού σωματείων του δυναμικού της, σαν μία πρώτη προσπάθεια στήριξης του ερασιτεχνικού αθλητισμού».

Latest..

Λήμνος: Ανάσταση και «Χριστός Ανέστη» απόψε τα μεσάνυχτα στις εκκλησίες! Κάνουμε Live Ανάσταση MAZI ΣΑΣ από το Ρεπανίδι!

ΛΗΜΝΟΣ: Τελευταία ημέρα σήμερα που λέμε «Χριστός Ανέστη» και τα μεσάνυχτα θα γίνει η Αναστάσιμος Λειτουργία Σήμερα Τρίτη, 26 Μαΐου θα γιορτάσει η Χριστιανοσύνη την Ανάσταση του … [Read More...]

ΒΑΡΥ ΠΕΝΘΟΣ! ΕΦΥΓΕ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ

ΧΙΟΣ : Ο Σύλλογος Γονέων των Μαθητών του ΕΕΕΕΚ Χίου εξέδωσε το παρακάτω ψήφισμα: «Σε αυτές τις περιπτώσεις τα λόγια είναι φτωχά…. Ένα παιδί μας….έφυγε…. Σωτήρης Νεράκης…. Το … [Read More...]