Η Χίος επί ποδός για την κατασκευή υπερδομής (βίντεο-φωτο)

ΛΗΜΝΟΣ:

Αναβρασμός σε όλη τη Χίο επικρατεί από το απόγευμα της Τετάρτης μετά την πληροφορία ότι μηχανήματα της αναδόχου εταιρείας μεταφέρονται από το Λιμάνι του Πειραιά στο νησί προκειμένου να προχωρήσουν σε εργασίες περίφραξης στην περιοχή του Θόλους.
Από νωρίς το απόγευμα εκατοντάδες κάτοικοι συγκεντρώνονται στο σημείο από όλα τα μέρη της Χίου, δηλώνοντας συμπαράσταση στον αγώνα των κατοίκων της Συκιάδας, της Λαγκάδας, του Βροντάδου και των Καρδαμύλων.
Οι πληροφορίες του «Πολίτη» αναφέρουν ότι οι κάτοικοι θα συγκεντρωθούν τόσο στο λιμάνι των Μεστών όσο και στο λιμάνι της Χίου, προκειμένου να διατρανώσουν την αντίθεσή τους στη δημιουργία της δομής. Σε αυτό το πλαίσιο η Περιφερειακή Αρχή και ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου, Παντελής Βρουλής θα μεταβεί στις 4 τα ξημερώματα στο λιμάνι των Μεστών στο πλαίσιο διαμαρτυρίας, την ώρα που θα αποβιβάζονται τα μηχανήματα της αναδόχου εταιρείας.
 

Share to TwitterShare to GmailShare to MessengerShare to Viber
Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Latest..

Γενικό Λύκειο Μύρινας: “The Tipping Point in Education” – Επαγγελματικές διέξοδοι στον Πολιτισμό και στην Έρευνα

ΛΗΜΝΟΣ: Οι μαθητές και μαθήτριες της Β’ και Γ’ Τάξης του Γενικού Λυκείου Μύρινας συμμετείχαν με μεγάλη χαρά στις δράσεις “Επαγγελματικές διέξοδοι στον Πολιτισμό” και “ … [Read More...]

Συγκλονιστική συνέντευξη – Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Μου προσέφεραν ένα ποτό και έχασα συνείδηση – Θυμάμαι από πάνω μου δυο άνδρες (βίντεο)

ΛΗΜΝΟΣ: Συγκλονιστικά είναι τα όσα καταθέτει η 24χρονη Γεωργία που μίλησε για πρώτη φορά για τα όσα εφιαλτικά βίωσε την παραμονή της Όρωτοχρονιάς στη σουίτα του πολυτελούς … [Read More...]