Θα διανεμηθούν κατ’ οίκων αύριο συντάξεις από τα ΕΛΤΑ στο Πλωμάρι

ΛΕΣΒΟΣ:

Όπως μας ενημέρωσε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Πλωμαρίου, κ. Δημήτρης Βαρβαγιάννης μετά από επικοινωνία που είχε με τον διεθυντή των ΕΛΤΑ κ. Γιάννη Μιχαλέλλη, αύριο Τρίτη 24 Μαρτίου 2020 θα βγουν δυο υπάλληλοι για τη διανομή των συντάξεων στις οικίες, αυτό αφορά όσους συνταξιούχους λαμβάνουν με αυτό τον τρόπο τις συντάξεις τους. Εμείς ως blog τονίζουμε για ακόμα μια φορά και κάνουμε έκκληση στη διοίκηση των ΕΛΤΑ να προχωρήσει άμεσα στη διανομή της αλληλογραφίας κανονικά και όχι έξω από τα κλειστά πλέον καφενεία για να αποφευχθούν οι μετακινήσεις ιδιαίτερα των ηλικιωμένων και των ανθρώπων που ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες.
Η ανάρτηση του κ. Βαρβαγιάννη: Καλησπέρα μετά από επικοινωνία με το διευθυντή του ταχυδρομείου Πλωμαρίου, αύριο θα υπάρχουν δύο υπάλληλοι που θα κάνουν διανομή των συντάξεων κατ’ οίκων. Κάλο είναι να τους περιμένετε στο σπίτι και να αποφεύγεται το συνωστισμό στην αγορά. ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.

Previous articleΑνακοινώθηκε η απαγόρευση κυκλοφορίας από τον Πρωθυπουργό Ιδρυτής και διαχειριστής του blog. Επαγγελματίας Φωτορεπόρτερ και αρθρογράφος-blogger.

Latest..

Καλό ταξίδι, Μπέμπη…

ΛΕΣΒΟΣ: Από την ιστοσελίδα μας agiasos.gr Από αναρτήσεις συγγενών του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πληροφορηθήκαμε με μεγάλη μας λύπη τον αιφνίδιο θάνατο στις ΗΠΑ του … [Read More...]