“Θα ζητήσεις το λόγο και θα τον τσακίσεις” Η γκάφα του Γ. Βατού με ανοιχτό το μικρόφωνο

ΛΕΣΒΟΣ:

Η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει… Στη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μυτιλήνης την Τετάρτη 7 Απριλίου 2021, ως θέμα ημερήσιας διάταξης συζητήθηκε το Προσφυγικό-Μεταναστευτικό, μετά από αίτημα 11 Δημοτικών Συμβούλων της Αντιπολίτευσης. Κατά την τοποθέτηση του Ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου, κ. Παναγιώτη Ανδριώτη, ο Γιάννης Βατός έχοντας ξεχάσει ανοιχτό το μικρόφωνο του, ακούστηκε να λέει απευθυνόμενος στον κ. Μιχάλη Μαμάκο: “Άκουσες τι σου είπε; Επί προσωπικού θα ζητήσεις το λόγο και θα τον τσακίσεις”, εννοώντας να τον “τσακίσει” λεκτικά.
Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το συμβούλιο ξεκίνησε γύρω στις 7:00 το απόγευμα έχοντας και άλλα θέματα πλην του Προσφυγικού-Μεταναστευτικού και ενώ η ώρα είχε πάει 1:30 τη νύχτα, δεν είχε ακόμα ολοκληρωθεί, με τον Πρόεδρο του οργάνου, κ. Δημοσθένη Χατζηγιάννη να αναφέρει ότι έχει αιτήματα από συναδέλφους να διακοπεί η συνεδρίαση και να συνεχιστεί άλλη μέρα και παρά τις αντιδράσεις των συμβούλων της αντιπολίτευσης, τελικά τη διέκοψε και θα συνεχιστεί το απόγευμα της Παρασκευής 9 Απριλίου 2021. Παρακολουθήστε ολόκληρη τη Συνεδρίαση πατώντας εδώ.

Previous articleΔείτε Ζωντανά τη Κρίσιμη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 6:30 Ιδρυτής και διαχειριστής του blog. Επαγγελματίας Φωτορεπόρτερ και αρθρογράφος-blogger.

Latest..

Καφέ…απόλαυση!

ΛΕΣΒΟΣ: Γύρω στα 1300 μ.Χ. ένας βοσκός παρατήρησε ότι όταν οι κατσίκες έτρωγαν ορισμένα φύλλα και καρπούς, που φύτρωναν κοντά στην πόλη Μόκα, γίνονταν ανήσυχες κι έμεναν … [Read More...]