Θεσσαλονίκη: Αποκρουστικές εικόνες στον Θερμαϊκό – Ξεβράζονται δεκάδες ποντίκια

ΚΩΣ: Αποκρουστικό είναι το θέαμα που αντικρίζουν όσοι περνούν από την παραλία της Θεσσαλονίκης τα τελευταία 24ωρα. Και αυτό γιατί, δεκάδες νεκρά ποντίκια που βρίσκονται σε αποσύνθεση, επιπλέουν στη θάλασσα.

Το παραπάνω, μάλιστα, έχει συμβεί αρκετές φορές στο παρελθόν, ενώ το φαινόμενο αυτό παρατηρείται συνήθως μετά τις ισχυρές βροχοπτώσεις, όπως εκείνη που έπληξε τη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια της περασμένης Τρίτης (14/6), όπως μεταδίδει το grtimes.gr.


Αυτό συμβαίνει καθώς μεγάλοι όγκοι νερού εισέρχονται μαζικά στο αποχετευτικό σύστημα με αποτέλεσμα τα ποντίκια να πνίγονται μέσα σε αυτό και να ξεβράζονται στη θάλασσα του Θερμαϊκού.
https://www.ethnos.gr/greece/article/212585/thessalonikhapokroystikeseikonesstonthermaikoxebrazontaidekadespontikia

Latest..

Γιάννης Σπιλάνης: Κυβερνητικοί προεκλογικοί μονόλογοι χωρίς δεσμεύσεις και με την Αυτοδιοίκηση σιωπηλή

ΙΚΑΡΙΑ: Πολλαπλασιάζονται οι κυβερνητικές φιέστες στα νησιά μας όπου απλά επιβεβαιώνεται ότι ούτε σχέδιο υπάρχει, ούτε πρόθεση για να αντιμετωπιστούν τα συσσωρευμένα προβλήματα. … [Read More...]

Απόψε ο νέος καταξιωμένος τραγουδοποιός Δημήτρης Μπαλογιάννης στην εκπομπή Όλα τριγύρω αλλάζουνε

ΙΚΑΡΙΑ: Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου δίσκου του Δημήτρη Μπαλογιάννη «Γενέθλια», την Τρίτη 28/06/2022, ο νέος καταξιωμένος τραγουδοποιός είναι κοντά μας, στην Ικαριακή … [Read More...]