Θλίψη στη Βρίσα για το θάνατο πατέρα δύο παιδιών μετά από τροχαίο

ΛΕΣΒΟΣ: Τραγικό το συμβάν που έκανε άνω κάτω την κοινωνία του χωριού της Βρίσας. Έφυγε το απόγευμα σε τροχαίο ο Θανάσης Παράκοιλας.Αυτό αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα της Βρίσας “Κάτω από τον Πλάτανο”
Η είδηση που μετέδωσε το Lesvosnews.net προκάλεσε θλίψη καθώς ένας νέος άνθρωπος χάθηκε σε τροχαίο ατύχημα. Αν και αρχικά υπήρξε σύγχυση για το μέρος και τον τρόπο που έγινε το συμβάν αυτό που πλέον έχει ξεκαθαρίσει είναι ο τραγικός θάνατος έγινε στο δρόμο Γαββαθας – Άντισσας όταν η μοτοσικλέτα του 49χρονου συγκρούστηκε με Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε άνδρας (πληροφορίες αναφέρουν για 70χρονο άνδρα)
Ο θάνατος του πατέρα από τη Βρίσα σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα ήταν ακαριαίος.  Θα διενεργηθεί παρόλα αυτά νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.
Και η ιστοσελίδα “Κάτω από τον Πλάτανο” καταλήγει: 
Μετά τη διάδοση της πληροφορίας γεννήθηκαν σε όλους τα ερωτήματα σχετικά με το πως συνέβη. Τι να το κάνεις το πως. Σημασία έχει ότι αυτός έχασε τη ζωή του τόσο πρόωρα. Σημασία έχει ότι ορφάνεψαν τα δυο παιδιά του, με το ένα να είναι μικρό ακόμα. Σημασία έχει ότι η μάνα του ήπιε το πιο πικρό ποτήρι που μπορεί να δοκιμάσει άνθρωπος.
Ο Θεός να δίνει δύναμη στα παιδιά του, στη μητέρα του, στην αδελφή του να αντέξουν το χτύπημα και να συνεχίσουν τον αγώνα της ζωής.
Συλλυπητήρια σ’ όλους τους συγγενείς του.

Latest..

ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΑΠΦΟΥΣ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΧΙΟΣ : Σοκαριστικες και συνάμα επικίνδυνες καταστάσεις ζουν πλέον οι κάτοικοι της Μυτιλήνης καθώς τα όσα συμβαίνουν στον τόπο τους έχουν πάρει πλέον ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Πριν … [Read More...]

Εκδρομή στην Ικαρία πραγματοποιει το 2ημερο του Αγίου Πνεύματος 7-8/06 το τουριστικό γραφείο Proorismos Travel & Tourism (πρόγραμμα)

ΙΚΑΡΙΑ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 07/06/2020Συγκέντρωση στο Πανεπιστήμιο στο Καρλόβασι 12:45 μμ. για την μεταφορά μας στο λιμάνι Καρλοβάσου.Αναχώρηση του πλοίου από το Καρλόβασι στις … [Read More...]