«Θρίλερ» με την κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου στη ΓΑΔΑ, την ρωτούσαν για περισσότερο από 9 ώρες

ΚΩΣ: Από τις 13:00 το μεσημέρι κατέθετε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα η αποχώρησε λίγο μετά τις 22:30.Σε θρίλερ εξελίχθηκε η πολύωρη παρουσια της Δήμητρας Πισπιρίγκου στη ΓΑΔΑ. Κι ενώ στις 20:00 πηγές της πλευράς Πισπιρίγκου ενημέρωναν -ατύπως- τους δημοσιογράφους ότι η κατάθεση της είχε ολοκληρωθεί και απέμεναν μόνο τα διαδικαστικά, εν τούτοις δυο ωρες μετα (22.30) η αδελφή της προφυλακισμένης μάνας παρέμενε στο αστυνομικο Μέγαρο.
Δεκάδες ερωτήσεις δεχόταν επί σχεδόν εννέα ώρες η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα η οποία πέρασε το κατώφλι της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής λίγο πριν τις 13:00 ολοκληρώνοντας λίγο μετά τις 22:30.
Οι Αστυνομικοί της ζήτησαν μεταξύ άλλων να περιγράψει λεπτομερώς όσα διαδραματίστηκαν την ημέρα του θανάτου της Ίριδας.
Παράλληλα θέλησαν να μάθουν λεπτομέρειες για την ώρα που ειδοποιήθηκε ο πατέρας του παιδιού, Μάνος Δασκαλάκης αλλά και το ΕΚΑΒ. Η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου ρωτήθηκε για τις σχέσεις της αδερφής της με τον Μάνο Δασκαλάκη και για τις συχνές εντάσεις στη σχέση τους.
Η κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου θεωρείται κομβικής σημασίας από τη στιγμή που το νέο πόρισμα για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας, «δείχνει» προς την κατεύθυνση της εγκληματικής ενέργειας.https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/koinonia/390185/dimitra-pispirigkou-katethete-gia-8-5-ores-sti-gada

Latest..

Επέλαση τουριστών στην Λήμνο με το πλοίο Διαγόρας και το Αδαμάντιος Κοραής – Δείτε τι κατέβασε σήμερα! (βίντεο- φωτο)

ΛΗΜΝΟΣ: Φουλαρισμένο από κόσμο έφτασε σήμερα στο λιμάνι της Μύρινας το πλοίο Διαγόρας στις 12:00 από την Καβάλα και λίγο αργότερα στις 13:20 το Αδαμάντιος Κοραης από την … [Read More...]