Θρίλερ στην Θεσσαλονίκη: Σε άντρα μέχρι 40 ετών ανήκει το ακέφαλο πτώμα

ΚΩΣ: Νέα στοιχεία έδωσε στη δημοσιότητα το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης για το πτώμα που εντοπίστηκε από ψαρά στη θαλάσσια περιοχή του Καλοχωρίου και αναζητά περισσότερες πληροφορίες για να ξετυλίξει το «κουβάρι» της υπόθεσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τον ιατροδικαστή, δεν προκύπτουν, στο τμήμα της σορού που απέμεινε για εξέταση, ίχνη από προθανάτιες κακώσεις.
Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, η σορός ανήκει σε άντρα σχετικά νεαρής ηλικίας, μέχρι 40 ετών, ενώ ο χρόνος που φαίνεται να βρίσκονταν στο νερό εκτιμάται ότι ήταν περίπου οι δέκα ημέρες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμεναρχείου η σορός φέρει τατουάζ στο εσωτερικό μέρος του αριστερά μπράτσου, που απεικονίζει ένα βέλος περίπου δέκα εκατοστών, πάνω στο οποίο αναγράφεται με καλλιγραφικούς χαρακτήρες η λέξη “sara” ή “sava”.https://eleftherostypos.gr/ellada/thriler-stin-thessaloniki-se-antra-mechri-40-eton-anikei-to-akefalo-ptoma

Latest..

Επέλαση τουριστών στην Λήμνο με το πλοίο Διαγόρας και το Αδαμάντιος Κοραής – Δείτε τι κατέβασε σήμερα! (βίντεο- φωτο)

ΛΗΜΝΟΣ: Φουλαρισμένο από κόσμο έφτασε σήμερα στο λιμάνι της Μύρινας το πλοίο Διαγόρας στις 12:00 από την Καβάλα και λίγο αργότερα στις 13:20 το Αδαμάντιος Κοραης από την … [Read More...]