Ιωάννης Παππάς: “Η Ελευθερία μας είναι πλέον κοντά”

ΚΩΣ: Η επιχείρηση «Ελευθερία» είναι πλέον πραγματικότητα και στο νομό Δωδεκανήσου. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη και κρισιμότερη υγειονομική επιχείρηση παγκοσμίως.
Από την Τρίτη ξεκινάει ο εμβολιασμός των υγειονομικών στο Γ.Ν.Ρόδου και θα ακολουθήσει ο εμβολιασμός στα υπόλοιπα νοσοκομεία και κέντρα υγείας του νομού μας. Γίνεται μια τεράστια προσπάθεια για να ξαναπάρουμε πίσω τις ζωές μας και να απαλλαγούμε οριστικά από αυτόν τον αόρατο εχθρό που πλήττει την ζωή και την καθημερινότητα μας.
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους υγειονομικούς για την καθημερινή αμέριστη συμβολή τους όλο αυτό το διάστημα.
Επιπλέον ανοίγει η πλατφόρμα για τους πολίτες, ξεκινώντας από τους υπέργηρους άνω των 85 ετών.
Η «Ελευθερία» μας είναι πλέον κοντά, εμπιστευόμαστε την επιστημονική κοινότητα και εμβολιαζόμαστε, παράλληλα όμως τηρούμε τα μέτρα μέχρι να περάσει οριστικά ο κίνδυνος.

Latest..

Μετά τη Δημιουργία Πύλης Εισόδου Επιτακτική η Ανάγκη Επίλυσης του Οδικού Δικτύου της Νότιας Λέσβου

ΛΕΣΒΟΣ: Γράφει ο Χριστόφορος Τσιργιάννης. Με την ολοκλήρωση της Πύλης Εισόδου Schengen – Τελωνείο στο λιμάνι Πλωμαρίου καθίσταται επιτακτική η ανάγκη επίλυσης του οδικού … [Read More...]

Η πατέντα της χρονιάς: Ρουμάνος υπουργός με… πορτάκι στο πουκάμισο για τον εμβολιασμό!!! (βίντεο)

ΛΗΜΝΟΣ: Όταν λοιπόν ήρθε η σειρά του να εμβολιαστεί και ενώ οι συνάδελφοί του παιδευόντουσαν με το να βγάζουν μπλούζες και πουκάμισα, ο ίδιος το μόνο που χρειάστηκε να κάνει … [Read More...]