Κάλεσμα στην 3η Πανικάρια Πορεία Ειρήνης – Κυριακή 15/5

ΙΚΑΡΙΑ: ΚΑΛΕΣΜΑ  στην  3η ΠΑΝΙΚΑΡΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ Την Κυριακή 15 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η 3η Πανικάρια   Αντιιμπεριαλιστική Πορεία Ειρήνης με εκκίνηση από τον Κάμπο (Πέτρινο) στις   11:00 π.μ.    και με τερματισμό στο Αυλάκι, όπου  θα ακολουθήσει στην αίθουσα μακαρονάδα από το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων & Συναφών Επαγγελμάτων Ικαρίας – Φούρνων.
 Και η φετινή Πορεία Ειρήνης είναι ενταγμένη στην Πανελλαδική δράση  που οργανώνει η Ελληνική Επιτροπή για την Διεθνή  Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ),  κλιμακώνοντας τον αγώνα μας για να εκφραστεί μαζικά και μαχητικά η καταδίκη του ιμπεριαλιστικού πολέμου και της εμπλοκής της χώρας μας σ΄αυτόν αλλά και στους ΑμερικαΝΑΤΟικούς σχεδιασμούς.
   Απαντάμε αποφασιστικά στην χυδαία ευρωατλαντική προπαγάνδα, η οποία θέλει να στοιχίσει τον λαό πίσω από τα συμφέροντα των ιμπεριαλιστών, που ευθύνονται για χιλιάδες νεκρούς και τραυματίες και εκατομμύρια πρόσφυγες-ξεριζωμένους. Δυναμώνουμε την πάλη για να κλείσουν ΤΩΡΑ όλες  οι ΑμερικανοΝΑΤΟικές βάσεις. Να σταματήσει, να ματαιωθεί οποιαδήποτε αποστολή στρατιωτικών δυνάμεων και πολεμικού υλικού εκτός συνόρων. Κανένας φαντάρος, υπαξιωματικός και αξιωματικός να μην σταλεί στις ιμπεριαλιστικές αποστολές. 
Να αποσυρθεί ΤΩΡΑ η Ελληνοαμερικανική Συμφωνία για τις Βάσεις!
Είναι μια ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ Συμφωνία!
   Επεκτείνεται αρχικά για 5 χρόνια και στην συνέχεια επ΄αόριστον, μετατρέποντας  τη χώρα μας σε ΑμερικανοΝΑΤΟικό πολεμικό ορμητήριο και ταυτόχρονα σε στόχο αντιποίνων. Αυτό μαρτυρά η εμπλοκή της Ελλάδας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία για λογαριασμό ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ από τις  υποδομές της Αλεξανδρούπολης, της Σούδας, της Λάρισας ενώ ταυτόχρονα  δεκάδες ασκήσεις – πρόβες πολέμου βρίσκονται σε εξέλιξη!!
ΕΞΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΣΦΑΓΕΙΑ!
ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ  ΤΩΡΑ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ!

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΟΜΟΥ ΣΑΜΟΥ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΙΚΑΡΙΑΣ-ΦΟΥΡΝΩΝ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΙΚΑΡΙΑΣ-ΦΟΥΡΝΩΝ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΙΚΑΡΙΑΣ-ΦΟΥΡΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΙΚΑΡΙΑΣ                              

Latest..

Συνέδριο ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής: Νίκος Ανδρουλάκης: «Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής έχει στόχο την αναγέννηση της χώρας με την κοινωνία στο προσκήνιο»

ΙΚΑΡΙΑ: Με ενθουσιώδη χειροκροτήματα και το σύνθημα “Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο, δυνατό”, υποδέχθηκαν οι 5000 σύνεδροι του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, τον Νίκο Ανδρουλάκη, πριν από … [Read More...]

Κατιμέρια ανεβατά από τη Λήμνο

ΛΗΜΝΟΣ: Η κ. Μαρία Μαρκάκη-Γκαράλη ξέρει από καλό κρασί. Στο οικογενειακό οινοποιείο τους στο Κουρούνι της Λήμνου παράγουν μοναδικά κρασιά με βάση τις ντόπιες … [Read More...]

Κοινόχρηστα ηλεκτρικά ποδήλατα και σταθμούς αυτόματης φόρτισης ανακοίνωσε ο Δήμος Ικαρίας

ΙΚΑΡΙΑ: Εγκρίθηκε κι έλαβε Απόφαση Ένταξης ένα ακόμα έργο που διεκδίκησε ο Δήμος Ικαρίας μέσα από την Πράξη «Βιώσιμη μικροκινητικότητα μέσω συστήματος κοινόχρηστων ποδηλάτων σε … [Read More...]